Last ned arbeidsbøker for Regnskap, Faktura og Lønn for 2018 i dag

By Tonje | iExcel Blogg

Jan 03

Visste du at 92% av kundene våre kommer tilbake år etter år?

Last ned Regnskap, Faktura og Lønn for 2018

Vi er glade og stolte for å ha våre medlemmer med oss år etter år. Mange av våre medlemmer er med på utviklingen av vår programvare for Regnskap, Lønn og Faktura. Sammen har vi klart å skape et unikt produkt som mange har glede av til markedets laveste pris. 

Hvis du ikke har gjort det allerede: nå er det på tide å skaffe seg iExceler-medlemskapet for 2018. Da får du en pakkeløsning til en rimeligere pris for Regnskap, Lønn og Faktura. Trenger du bare en av delene, så tilbyr vi som før individuelle iExcel Premium medlemskap. 

Dine iExcel Premium-medlemskap gir deg markedets mest fleksible, praktiske og verdifulle excelbaserte Regnskapsprogram, Lønnsystem og Fakturaprogram for bruk i 2018.

Last ned her

Trenger du hjelp til å komme i gang, enten du har et nystartet firma eller firma som har fjorårstall og annen historikk så tilbyr vi en fast lavpris. 

Les mer om  “kom i gang”

Vi ønsker deg masse suksess for 2018 og gleder oss til å se deg på “innsiden” på forum og tilbakemeldinger som får oss til å bli bedre for hvert år. 

About the Author

Tonje C. Gulbrandsen er gründer og partner i selskapet iExcel AS. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe oppstartsbedrifter til å komme igang med rimelige løsninger for regnskapsføring. Spisskompetanse er budsjettering, investeringskalkyler og lønnsomhetsanalyser. Foruten en lang erfaring innen bransjen har hun en MBA fra Columbia Business School i New York.