Gode grunner til å velge bort nettbaserte løsninger og heller ha iExcel Premium lagret på harddisken

By Sigurd | iExcel Blogg

Sep 11

Færre og færre leverandører tilbyr programmer for bruk lokalt på din egen datamaskin. 


iExcel Premium-programmer holder høy kvalitet og viser at nettbaserte systemer ikke alltid er beste valg av programvare for bokføring av regnskap, lønninger eller fakturering.

Vi opplever at mange av våre Premium-kunder savner det å jobbe lokalt på egen datamaskin (PC eller Mac) og ha full kontroll på sine data.

Her er noen situasjoner hvor iExcel Premium for deg kan være overlegent nettbaserte løsninger: 

  1. hvis du ønsker gode praktiske løsninger hvor du kan bruke dine kunnskaper til å få tall og data på riktig plass i en stegvis fornuftig prosess.
  2. hvis du liker å ha full kontroll på dine data - og ikke føler deg trygg på at en leverandør av nettbasert system, med hundrevis av ansatte og innleide konsulenter, passer godt nok på de sensitive opplysningene du har lagret på serveren til leverandøren.
  3. hvis du som oss liker å jobbe i smarte og praktiske Excel-systemer som er laget av dyktige fagfolk.
  4. hvis du foretrekker å jobbe på den gode gamle måten hvor det er du selv som utfører de viktigste arbeidsoppgaver i en manuell kontrollert prosess og ikke automatisk.
  5. hvis du liker å bygge opp din kompetanse i stedet for å oppleve fremmedgjøring i møtet med komplekse systemer ned sær og rigid oppbygging.
  6. hvis har lyst å lære fagfeltene regnskap, lønn og fakturering på en praktisk og intuitiv måte
  7. hvis du misliker tanken på at myndighetene uten å oppgi grunn kan kreve å få ut all informasjon du har registrert om deg selv, dine ansatte, dine kunder og leverandører, slik de kan når du har data lagret i et nettbasert system.

About the Author

Sigurd er statsautorisert revisor og iExcel's fagmann på regnskap og Excel. Hans mål er at folk i småbedrifter skal forstå at de er dyktige og selvstendige nok til å klare seg selv, kanskje med noe hjelp i startfasen. Sigurd hjelper iExcel Premium-medlemmer til å løse små og store problemer. Dermed blir iExcel Premium et trygt og godt valg av ny programvare - også for de som fra før ikke kjenner så godt regneark og MS Excel.