Excelbasert fakturasystem

Excelbasert Fakturasystem

Excelbasert fakturasystem for mindre
bedrifter og foreninger

Premium Excelbasert fakturasystem betyr oversiktlig, logisk, enkel og fleksibel løsning for alle fakturaer du skal sende ut

Vi i iExcelbooks.no lager programvare basert på Excel. Det har store fordeler for den som forstår hvordan Excel-regneark fungerer. Når vi har laget vårt fakturaprogram, har vi tenkt nøye over hva som vil være best for deg:

 • Du skal ikke tvinges å ha sensitive data om omsetning, kunder, varer og priser lagret eksternt. Dette er bedriftshemmeligheter. Derfor lagres alle dine filer lokalt på harddisken på din PC/Mac.
 • Du tvinges ikke lære et nytt dataprogram. Du kjenner sikkert allerede hvordan du bruker Microsoft Excel, og mer lærer du underveis. Også om du er ny området, er det mye bedre at du lærer Excel enn et særegent program, nettbasert eller ikke. Excel-kunnskaper er verdifulle over alt, og Excel er anerkjent som det fremste produktivitetsverktøyet i yrkeslivet.
 • Du får et system som er mer knyttet til personen deg enn til virksomheten. Du kan bruke systemet på flere bedrifter/foreninger, og hvem vet om ikke du får behov for det i løpet av året...

Mitt utgangspunkt, før jeg fant fram til iExcel, var at jeg var på utkikk etter et enkelt faktureringssystem, som hadde fakturaoppfølging og god oversikt på historikk.

Jeg endte opp med det enkle valget iExcel, på grunn at det inneholdt alt det jeg var på utkikk etter, og mere til, som f.eks. purrerutiner hvor purringer enkelt genereres direkte fra etablerte fakturaer, og at det kunne legges inn produkter og timesatser m.m. som enkelt hentes til varelinjene i en faktura. Etterhvert har jeg også anskaffet Regnskap Premium og begynt å registrere bilag i RegnskapsBoka.

Med litt "mental sperre" til å begynne med for regnskapsrelaterte ting, endte det opp i samme letthetsklasse som det å lage fakturaer.

Mitt utbytte av iExcel er at jeg har lært å bruke Excel mer som arbeidsverktøy og at funnet ut at det er enkelt å bruke. Opplevelsen av at det ikke må være komplisert å føre regnskap, er en annen ting jeg har hatt godt utbytte av. Oversiktligheten som iExcel gir, spiller en viktig del for den totale fordelen jeg har ved bruk av programmene.Det er ingen månedlige kostnader og da blir iExcel et billig system. Det er heller ikke krav til noe oppsett av servere eller datasystem for å bruke det. Det er bare å sette i gang.

iExcel er bedre for meg enn konkurrerende løsninger fordi iExcel er det motsatte av de mange andre systemer msom har høy inngangspris, månedlige kostnader og data/serverkostnader; Valget for meg ble ganske enkelt, og det ble iExcel.

De tre største fordelene jeg ser med å jobbe i iExcel er : Enkelt, oversiktlig og fleksibelt system

Den som vurderer å ta i bruk iExcel bør se på sitt behov for sin bedrift/foretak. Ønsker en å ha enkel og oversiktlig system til en rimelig kostnad, kan Excel være en meget god løsning. Om en liker Excel som arbeidsverktøy i utgangspunktet, da er kanskje valget allerede tatt. Om en ønsker å lære litt mer om Excel, vil du få mange "gratis-tips" ved å bruke iExcel sine arbeidsbøker.

I bunn og grunn er iExcel arbeidsbøker et meget godt utgangspunkt for å holde ting enkelt. (KEEP IT SIMPLE)

Sturla Sylten ... Blaker/Sørum
 • Det iExcel Fakturabok Premium gjør for deg er å få jobben til å bli enklere og mer oversiktlig, fordi:

  • Du kan kopiere inn data fra andre regneark eller systemer
  • Logoen til fakturautsteder legges inn ett sted, og vises da i alle arkene for a) Faktura, b) Purring, c) Inkassovarsel og d) Rentenota
  • Du kan se tidligere fakturaer på skjermen mens du registrerer nye fakturaer. Det gjør at Copy-Paste også blir mulig.
  • Kunde- og vareinfo hentes automatisk inn basert på at du taster inn kunde- og varenummer i deres celler.
  • Priser og rabatter kan justeres individuelt for hver varelinje
  • Du trenger ikke lære et nytt program siden du kjenner Excel så godt fra før
  • Du kan prøve og feile helt til fakturaen blir 100 % riktig
  • Du støttes av all den funksjonaliteten som allerede er bygget inn i Excel

Eksempel på faktura:

Eksempelfaktura med Logo som lett kan skiftes ut.

iExcel Fakturabok Premium er testet og kvalitetssikret av mer enn hundre medlemmer. De gir oss beskjed så snart de finner noen feil, uklarheter eller forbedringsmuligheter. Som iExcel Premium-medlem vil også du kunne bidra til de stadige forbedringene som får iExcel til å bli et bedre og bedre valg for hvert år som går. 

Skaff deg medlemskapet
iExcel Premium Faktura og få:

 • Fakturaprogrammet iExcel Fakturabok Premium 
 • Fri bruk av programmet på alle dine selskaper 
 • Prisen på medlemskapet Faktura Premium er kun kr. 1.500

TIPS: Ikke stopp med bare å ta faktureringen. Med iExcel REGNSKAPSBOK Premium er bokføring mye enklere enn folk tror. 

iExcel Regnskapsbok Premium sørger for at bokføring blir enklere og du lærer mer. Du får også en unik fleksibilitet og mulighet for å prøve og feile. Dette gjør vårt Premium regnskapsprogram perfekt for så vel nybegynnere som eksperter på regnskap. Med Fakturabok Premium kan du bokføre fakturaene dine i Regnskapsbok Premium ved bruk av "Copy-Paste".