Gratis program for regnskap, faktura eller lønn

Våre Mini Excelbaserte regnskapsprogram, fakturasystem og lønnssystem er GRATIS i kvartalsversjon

Ønsker du Gratis program for regnskap, faktura eller lønn må du være registrert som basis-medlem. Da kan du laste ned og bruke Mini-Q, som er kvartalsversjoner av Mini for både Regnskap, Lønn og Faktura. Finner du ut at du vil bruke programmene må du holde ditt medlemskap aktivt, siden bruksretten kun er for medlemmer. Du trenger også medlemskapet for å kunne laste ned nye versjoner som legges ut. Nye versjoner av Mini-Q legges ut fortløpende.

iExcel Mini kan ha mange bruksområder. De kan brukes på veldig små virksomheter, til testing og opplæring, til å lære seg Excel o.l. Systemene fungerer på alle PC og MAC som har Microsoft Office Excel installert.

Gratis program for regnskap, faktura eller lønn

iExcel Gratis Mini-varianter

Registrer deg for GRATIS medlemskap her

 Mer informasjon om de ulike kategoriene og hvilke valgmuligheter du har

  • Gratis regnskap
  • Gratis lønn
  • Gratis Faktura

Gratis Faktura Mini-Q programvare

Innhold og egenskaper: 1 regneark for faste opplysninger om firmaet som utsteder fakturaene. 1 regneark for registrering av hver faktura (faktura-, kunde- og vareopplysninger). 1 regneark for utskrift av fakturaer til printer eller PDF-dokument. 

Begrensninger: En fil Mini-Q tar kun fakturaer for ett kvartal (3 måneder). Mini mangler en rekke elementer, som f.eks. kunderegister, vareregister, rabattkolonne, betalingsoppføring, purringer og fakturaoversikt. 

Trenger du et komplett, oversiktlig og praktisk fakturasystem skal du gå for medlemskapet iExcel Faktura Premium.

Se sammenligning av Gratis Mini vs. iExcel Fakturabok Premium HER


Våre to alternativer til Mini-Q:

iExcel Faktura Mini-FA (Fullt år) har samme innhold som Mini-Q (kvartal), men gir fordelen av å ha alle årets fakturaer i en fil i stedet for fire. Mini-FA er satt opp for flere fakturaer (80) enn Q-varianten. FA koster kr. 100

iExcel Faktura Premium selges som medlemskap. Du får her et komplett fakturasystem med vesentlige bedre innhold og egenskaper enn mini-variantene. Premium-medlemskapet koster kun kr. 1.000 for et kalenderår. iExcel Fakturabok Premium er et så godt og fleksibelt system at det i praksis fungerer minst like bra nettbasert fakturering eller tradisjonelle fakturaprogram, iExcel Premium er det beste første steg for den som ønsker å erstatte en selvlaget eller manuell løsning.

Dette får du tilgang på som gratis iExcel-medlem (basismedlemskap)

Med gratis basismedlemskap kan du gratis laste ned og bruke våre aller enkleste Excel-maler. De gratis-variantene du kan laste ned og bruke er Regnskap Mini-Q, Faktura Mini-Q og Lønn Mini-Q. Det følger med brukerveiledning i et PDF-dokument slik at du kommer godt i gang med å teste ut programmene. 

Alle inntekter vi får fra salget av Mini-FA brukes i arbeidet for å nå vår visjon som er å hjelpe gründere. Vår visjon er: Vi skal hjelpe folk å realisere sin drøm. Alle som kjøper Mini-FA bidrar til at nye gründere får en enklere og rimeligere vei når de skal sette sin drøm ut i livet.