Hele Norges Excelbaserte Regnskapsprogram

Regnskapsprogram i Excel

Norges råeste regnskapsprogram i Excel for PC og Mac

Premium iExcel Regnskapsbok er et helprofesjonelt regnskapsprogram alle som vil føre regnskapet skikkelig fra grunnen med debet og kredit logikk. Regnskapssystemet har samme oppbygging som manuell bokføring, men med automatiske beregninger og rapporter som andre regnskapsløsninger på PC eller Mac. Kombinasjonen av å være et komplett regnskapsprogram og være utviklet i Excel, gir deg bedre forutsetninger for å få best mulig oversikt og oppnå effektiv bokføring og et korrekt regnskap.

iExcel Premium er en lokal løsning hvor program og data ligger trygt lagret på harddisken på din egen datamaskin. Alle data er trygge på stedet hvor ingen andre enn deg har innsyn og tilgang. Vil du ha fleksibiliteten til nettløsning, er det bare å lagre iExcel Premium filene, på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende. Da får du tilgang til program og data hvor enn du er i verden, har automatisk backup og kan jobbe fra to ulike datamaskiner.

Kjenner du Excel fra før, oppdager du raskt fordelene. Du er ikke bundet opp til en nettbasert regnskapsløsning, som stadig tvinger på deg nye kostbare utvidelser og krever at du skal jobbe på en lite kreativ og kjedelig måte hvor du ikke lærer nok om selve regnskapsfaget.

Vårt forslag: Forsøk iExcel Regnskapsbok Premium - Norges mest lærerike, morsomme og fleksible regnskapsprogram. 

Jeg har brukt iExcel Premium Regnskap for opp til tre selskaper samtidig, herunder for selskapet jeg stiftet i 2009 og som ble Gaselle på DNs liste basert på 2013-regnskapene.

Som excelbruker er det deilig å kunne bruke mange av verktøyene man er vant med, slik som søk og filtrering. Å ta ut rådata var imponerende enkelt og det å lage grunnlag for rapporter som Skattefunn var enklere enn med de fleste andre løsninger.

Jeg likte også veldig godt hvor enkelt man kunne ta ut konto-spesifikasjoner hvis man var usikker på hvordan en balanse fremkom.

Anbefales!

Med iExcel Regnskapsbok Premium får du effektiv bokføring og stålkontroll på regnskapet gjennom at:

 • Bilagsmaler gir automatisk kontering av de mest vanlige bilagene
 • Tidligere bokførte bilag vises på skjermen mens du bokfører nye
 • Det er enkelt å kopiere og lime inn bokføringsdata fra andre systemer, regneark og regnskapsprogram, f.eks. siste måneds inn- og utbetalinger fra nettbanken.
 • Siden du kjenner Excel fra før, trenger ikke lære deg et nytt program
 • iExcel Premium tilgir at feil gjøres, fordi det er mulig å prøve, teste og feile til alt er på plass
 • De mange filtrerbare rapportarkene bidrar til rask og effektiv avstemming og kontroll av bokføringen 
 • Du får støtte av all innebygget funksjonalitet Excel byr på
 • Trenger du hjelp med noe, kan du spørre på vårt brukerforum
 • Trenger du mer hjelp, kan du kjøpe support klippekort og ta kontakt med oss på e-post. Vårt mål er at du lykkes 100%!

iExcel Regnskapsbok Premium er et tvers i gjennom solid regnskapsprogram, utviklet i Excel. Det er testet og kvalitetssikret av hundrevis av medlemmer som melder fra straks de finner feil, uklarheter eller forbedringsmuligheter. Det er et trygt valg for både nybegynnere og eksperter. 

Verktøy

Tegn iExcel Regnskap Premium
medlemskap i dag, og du får

 • Programvaren iExcel Regnskapsbok Premium - fri nedlastning og bruk på gjeldende regnskapsår
 • Faste lave timepriser om du har behov for hjelp

Fri bruk gjelder for egne firmaer, foreninger og privat. Er du regnskapsfører, revisor eller konsulent og bruker systemet på oppdrag mot betaling, må du i tillegg ha Proff-lisens.

Registreringsbildet i iExcel Regnskapsbok Premium er oversiktlig og enkelt.

Fordi systemet er Excelbasert, kan blant mange ulike måter å legge inn data, velge den metoden som passer deg. Av og til er det mest hensiktsmessig  å taste data inn celle for celle. Andre ganger kan du bruke de ferdig oppsatte bilagsmalene, bruke Copy-Paste fra tidligere bilag, kopiere data du har fra andre regneark eller datasystemer og lime inn.

Du får alle de rapportene og den dokumentasjon du har behov for

Like viktig som effektiv og korrekt registrering av inndata er er det som kommer ut av systemet. iExcel Regnskapsbok Premium har alle obligatoriske rapporter. Det gir oversiktlighet og dokumentasjon. Rapportene vises på skjermen og kan filtreres på vanlig Excel-vis. Rapportarkene er også ferdig formatert for utskrift til PDF-fil eller Printer.  

De obligatoriske rapportene som er inkludert i iExcel Premium: Saldobalanse, Bilagsjournal, Spesifisert hovedbok, Saldoliste og Kontoutskrifter for Hovedbok, Kunder og Leverandørerer, Resultatregnskap og Balanse, Næringsoppgave 1 og 2, og Merverdiavgiftsoppgave med spesifikasjon. I tillegg finnes innebygget Prosjekt-/Avdelingsregnskap.

Vi kjenner ikke noen andre Excel-baserte regnskapsprogrammer som tilbyr dette, mens vi vet at alle tradisjonelle og nettbaserte løsninger har det samme. Valget står da  mellom iExcel Regnskapsbok Premium og et uoversiktlig utvalg nettbaserte regnskapsprogram. Spesielt i oppstartsåret og de påfølgende 2 - 3 år gir iExcel Premium en helt ekstraordinær bruksverdi, læringsverdi og erfaringsverdi. Du kan alltid gå over til en ren nettbasert løsning senere, når du vet mer om hvilke behov du har og hvilke tilbud som svarer best til dine behov.

Akkurat i dag kan iExcel Premium være det regnskapsprogrammet som passer best for deg personlig og din virksomhet.

Regnskapsprogram som er enkelt og rimelig

Er du revisor, regnskapsfører eller på annen måte yter profesjonelle regnskapstjenester?

Det er tid å spare på å bruke iExcel Regnskapsbok  Premium på alle nye oppdrag og uoversiktlige eller komplekse oppdrag. iExcel bruker du på de oppdragene hvor fleksibilitet og oversikt i en logisk og praktisk løsning er viktig. Med iExcel Premium blir bokføringen en regnskapskladd hvor du står fritt i å prøve deg frem, foreta justeringer og korrigere feil. Når du er fornøyd kan du avslutte perioden og låse den.

iExcel's unike fleksibilitet gjennom at du jobber i Excel regneark gjør deg mer effektiv. Tenk hvilken fordel det er å kunne bokføre bilag i den rekkefølgen som går fortest, og senere kopiere datasettet ut for å sortere bilagene månedsvis etter dato, og deretter lime det tilbake igjen. Medlemskapet iExcel Regnskap Premium koster ikke mye, og gir deg et solid verktøy til stor glede for deg og dine kunder.

Når du skal bruke iExcel Premium på eksterne oppdrag mot betaling trenger du klientlisens i tillegg til selve medlemskapet. Klient-lisens erstatter "klientversjon". Du kan lese mer om dette om du klikker på menypunktet Proffe Brukere. Kostnaden til Premium-medlemskap inklusive Proff-lisens er lav i forhold til regnskaps-verktøyet du kan bruke og tiden du sparer. 

Bokføringsdataene du registrerer i iExcel Regnskapsbok Premium kan i mange profesjonelle regnskapssystemer med importmuligheter fra Excel-filer eller csv-filer, hentes inn uten mye ekstra arbeid. 

Se FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

TIPS! Liker du integrerte systemer og gjenbruk av data? Da er Excel noe for deg. iExcel Regnskapsbok Premium gir deg muligheten til å kopiere inn tall, dato og tekst fra et nær sagt hvilket som helst system. Det betyr at du kan bokføre f.eks. bankutskrifter, månedsomsetning fra kasse eller nettbutikk og fakturaer raskt og riktig. De fleste datasystemer har dataeksport til Excel. Med iExcel slipper du unna de kostbare automatiske helintegrerte systemene som binder deg opp til en stor og mektig leverandør i mange år fremover. 

profile-pic

Som økonomiansvarlig i en frivillig forening, JCI Innovation, var jeg på utkikk etter et regnskapssystem som både var veldig lett å lære og intuitivt, og noe som ikke kostet altfor mye. Jeg fant ut at iExcel fylte disse kravene og oversiktligheten var et stort pluss.

Jeg tok i bruk hjelpevideoer av og til når det kom opp noe som jeg ikke vært borte i før og kunne dermed løse problemene. Jeg kunne også få hjelp av personer som ikke har brukt systemet før fordi det var laget i Excel. Oversiktligheten gjorde at det gikk veldig bra likevel. Dette er helt klart et system jeg vil anbefale til andre frivillige foreninger!

Annika Hedström JCI Innovation