Hele Norges Excelbaserte Regnskapsprogram

Regnskapsprogram i Excel

Norges råeste regnskapsprogram i Excel for PC og Mac

Premium iExcel Regnskapsbok er et helprofesjonelt regnskapsprogram som for nybegynneren eksperten som vil gjøre jobben skikkelig. Regnskapssystemet Premium har samme oppbygging og funksjonalitet som andre profesjonelle regnskapsløsninger. Men kombinasjonen av å være et komplett regnskapsprogram og være utviklet i Excel, gir deg bedre forutsetninger for å få til effektiv bokføring og et korrekt regnskap.  

iExcel Premium er laget som en lokal løsning, dvs. at du har program og data trygt lagret på harddisken på din datamaskin. Alle data er trygge på et sted hvor ingen andre enn deg har innsyn og tilgang. Vil du ha fleksibiliteten Internettløsninger gir, er det bare å lagre din iExcel Premium i skyen, på en Dropbox, Onedrive eller lignende. Da får du tilgang til program og data hvor enn du er i verden, har automatisk backup og kan jobbe fra flere datamaskiner mv.

Liker du å jobbe i Excel-regneark ser du straks fordelene du får når du ikke er bundet opp til en svær og kompleks rigid nettbasert regnskapsløsning, som alltid krever at du skal jobbe på en statisk, innsnevrende og kjedelig måte. iExcel Premium er og blir standard regnskapssystemers kreative motstykke. 

Valget er ditt: Bruk iExcel Regnskapsbok Premium - Norges beste og mest fleksible Excelbaserte regnskapsprogram. 

Jeg har brukt iExcel Premium Regnskap for opp til tre selskaper samtidig, herunder for selskapet jeg stiftet i 2009 og som ble Gaselle på DNs liste basert på 2013-regnskapene.

Som excelbruker er det deilig å kunne bruke mange av verktøyene man er vant med, slik som søk og filtrering. Å ta ut rådata var imponerende enkelt og det å lage grunnlag for rapporter som Skattefunn var enklere enn med de fleste andre løsninger.

Jeg likte også veldig godt hvor enkelt man kunne ta ut konto-spesifikasjoner hvis man var usikker på hvordan en balanse fremkom.

Anbefales!

Med iExcel Regnskapsbok Premium får du effektiv bokføring og stålkontroll på regnskapet gjennom at:

  • Du får automatisk kontering av de mest vanlige bilagene
  • Du kan se tidligere bokførte bilag på skjermen mens du bokfører nye
  • Du kan fritt kopiere og lime inn bokføringsdata fra andre systemer, regneark og regnskapsprogram
  • Du trenger ikke lære deg et nytt program siden du kjenner Excel fra før
  • Du kan prøve og feile helt til alt er riktig
  • Du bruker de mange filtrerbare rapportarkene til effektiv avstemming og kontroll av bokføringen
  • Du har støtte av all innebygget funksjonalitet som Excel kan by på

iExcel Regnskapsbok Premium er et tvers i gjennom solid regnskapsprogram, utviklet i Excel. Det er testet og kvalitetssikret av hundrevis av medlemmer som melder fra straks de finner feil, uklarheter eller forbedringsmuligheter. Det er et trygt valg for både nybegynnere og eksperter. 

Verktøy

Tegn iExcel Regnskap Premium
medlemskap i dag, og du får

  • Programvaren iExcel Regnskapsbok Premium - fri nedlastning og bruk på gjeldende regnskapsår
  • Faste lave timepriser om du har behov for hjelp

Fri bruk gjelder for egne firmaer, foreninger og privat. Er du regnskapsfører, revisor eller konsulent og bruker systemet på oppdrag mot betaling, må du i tillegg ha Proff-lisens.

Registreringsbildet i iExcel Regnskapsbok Premium er oversiktlig og enkelt

Fordi systemet er Excelbasert, kan velge mellom mange ulike måter å legge inn data. Du tar den metoden du finner mest hensiktsmessig, enten det er å taste data inn celle for celle, benytte ferdig oppsatte bilagsmaler, bruke Excel-formler eller kopiere inn data du henter fra andre regneark eller datasystemer.

Du får alle de rapportene og den dokumentasjon du har behov for

Like viktig som effektiv og korrekt registrering av inndata er er det som kommer ut av systemet. iExcel Regnskapsbok Premium har alle nødvendige rapporter. De gir oversiktlighet og dokumentasjon. Rapportene vises på skjermen og kan filtreres på vanlig Excel-vis. Rapportarkene er også ferdig formatert for utskrift til printer eller PDF.  

Alle obligatoriske rapporter er inkludert i iExcel Premium: Saldobalanse, Bilagsjournal, Spesifisert hovedbok, Saldoliste og Kontoutskrift for kunder og leverandørerer, Resultatregnskap og Balanse, Næringsoppgave 1 og 2, og spesifiserte Kundereskontro, Merverdiavgiftsoppgave, Prosjekt-/Avdelingsregnskap, mv.

Vi vet ikke om andre Excel-baserte programmer som tilbyr dette, mens vi vet at alle tradisjonelle og nettbaserte løsninger gjør det. Valget står mellom unike Excel-baserte iExcel Regnskapsbok Premium og en bråte tradisjonelle/nettbaserte regnskapsprogram. I oppstartsåret og de påfølgende 2 - 3 år gir iExcel ekstraordinær bruksverdi, læreverdi og erfaringsverdi. Du kan alltid gå over til en ren nettbasert løsning senere, når du vet mer om hvilke behov du har og hvilke tilbud som svarer best til dine behov.

Akkurat i dag kan det godt være iExcel Premium som er det regnskapsprogrammet som passer best for deg. 

Regnskapsprogram som er enkelt og rimelig

Er du revisor, regnskapsfører eller på annen måte yter profesjonelle regnskapstjenester?

Det er tid å spare på å bruke iExcel Regnskapsbok  Premium på alle nye oppdrag og komplekse oppdrag, fremfor å bruke ditt vanlige regnskapssystem. iExcel Premium er ofte den mest fleksible og praktiske løsningen. Der blir bokføringen en regnskapskladd hvor du står fritt i å prøve deg frem, foreta justeringer og korrigere feil. Når du er fornøyd kan du avslutte perioden og låse den.

iExcel's unike fleksibilitet gjennom at du jobber i Excel regneark gjør deg mer effektiv. Tenk hvilken fordel det er å kunne bokføre bilag i den rekkefølgen som går fortest, og senere kopiere datasettet ut for å sortere bilagene månedsvis etter dato, og deretter lime det tilbake igjen. Medlemskapet iExcel Regnskap Premium koster ikke mye, og gir deg et solid verktøy til stor glede for deg og dine kunder.

Når du skal bruke iExcel Premium på eksterne oppdrag mot betaling trenger du klientlisens i tillegg til selve medlemskapet. Klient-lisens erstatter "klientversjon". Du kan lese mer om dette om du klikker på menypunktet Proffe Brukere. Kostnaden til Premium-medlemskap inklusive Proff-lisens er lav i forhold til regnskaps-verktøyet du kan bruke og tiden du sparer. 

Se FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

TIPS! Liker du integrerte systemer og gjenbruk av data? Da er Excel noe for deg. iExcel Regnskapsbok Premium gir deg muligheten til å kopiere inn tall, dato og tekst fra et nær sagt hvilket som helst system. Det betyr at du kan bokføre f.eks. bankutskrifter, månedsomsetning fra kasse eller nettbutikk og fakturaer raskt og riktig. De fleste datasystemer har dataeksport til Excel. Med iExcel slipper du unna de kostbare automatiske helintegrerte systemene som binder deg opp til en stor og mektig leverandør i mange år fremover. 

profile-pic

Som økonomiansvarlig i en frivillig forening, JCI Innovation, var jeg på utkikk etter et regnskapssystem som både var veldig lett å lære og intuitivt, og noe som ikke kostet altfor mye. Jeg fant ut at iExcel fylte disse kravene og oversiktligheten var et stort pluss.

Jeg tok i bruk hjelpevideoer av og til når det kom opp noe som jeg ikke vært borte i før og kunne dermed løse problemene. Jeg kunne også få hjelp av personer som ikke har brukt systemet før fordi det var laget i Excel. Oversiktligheten gjorde at det gikk veldig bra likevel. Dette er helt klart et system jeg vil anbefale til andre frivillige foreninger!

Annika Hedström JCI Innovation