Excelbasert lønnssystem

Et rimelig lønnssystem

Beste og enkleste lønnssystem for mindre bedrifter

Vårt Excelbaserte lønnssystem er enkelt å bruke og har lav pris. Har du ansvar for lønninger, sparer du bedriften for mange penger om du tar arbeidet selv. Med iExcel Lønningsbok Premium får du gjort denne jobben på en fornuftig og praktisk måte. 

iExcel Premium lønnssystem hjelper deg ved at programmet:

  • hjelper deg å samle all infomasjon om årets lønnsutbetalinger stukturert i en Excel-fil
  • foretar beregningene som må gjøres for hver ansattes månedlige lønnsutbetaling. Alt av summeringer og beregninger gjøres automatisk og du får alt presentert i oversiktlige rapporter
  • gir deg de opplysningene som skal innrapporteres i a-meldingen i Altinn. 
  • gir deg lønnsslipp for hver ansatt, med all informasjon som er forventet og det er behov for
  • gir deg ved året slutt den sammenstillingsoppgaven alle ansatte har krav på (den erstatter tidligere tiders lønns- og trekkoppgave)
  • er et personlig verktøy du som medlem kan laste ned og bruke på flere selskaper om det er ønskelig

SKAFF DEG iEXCEL LØNN PREMIUM I DAG

iExcel Lønningsbok Premium fås ved å tegne medlemskap. Medlemskapet gjør at du kan laste ned og bruke iExcel Lønningsbok Premium som du vil.

Medlemskapet Lønn Premium 2023 koster kun kr. 2.900
Markedets rimeligste Lønnsprogram!

iExcel gjør at du tar lønningene på en forståelig måte

Vi har laget Excelbasert Lønnssystem for vanlige folk som ikke er eksperter på det virvar av regler som er for lønnsutbetalinger. Systemet inneholder derfor de lønnsartene som er vanlige i mindre virksomheter. For deg betyr dette en vesentlig forenkling. Du skal ikke være redd for å mangle. Innholdet er godt nok for 99 % av norske småbedrifter og siden du har et Excel-basert system er det mulig å tilpasse systemet ved behov. 

For deg som skal bruke iExcel Lønningsbok Premium, kan du gled deg over at:

  • iExcel Lønningsbok Premium er satt opp på en måte du lett forstår. Det gjør systemet lett å sette opp og raskt komme i gang med. Med iExcel kan du prøve og feile, helt til du har fått alle tallene på plass.
  • iExcel Lønningsbok Premium gir deg svært god oversikt. Du får den informasjon du trenger underveis i de ulike rapportene og du får årsoppgaver for alle relevante forhold.
  • iExcel Lønningsbok Premium gir deg god dokumentasjon på behandlingen av de ulike lønnsarter. Krav til dokumentasjon i lover og forskrifter blir oppfylt. Beregninger og grunndata ligger åpent slik at du enkelt kan sjekke ut forhold som du ønsker.

Hva om du får behov for hjelp?

iExcel-medlemmer har sikker tilgang på kvalifisert hjelp. Vår seniorkonsulent er statsautorisert revisor og kvalifisert til å håndtere de fleste problemstillinger. Vi har et aktivt brukerforum med egen kategori for spørsmål knyttet til lønnssystemet. 

I tillegg er programvaren spekket med innsikt og kunnskap som tilflyter brukeren underveis i arbeidet. Det å bruke iExcel Lønningsbok Premium gir støtte og kompetanse. Ønsker du en ekstra sjekk av lønningene i forbindelse med årsoppgjøret, kan vår seniorkonsulent bistå. 

TIPS: Tar du lønningene selv, bør du også ta regnskapet selv

Når du skal ta lønningene selv, er det mye å hente på å ta bokføringen også. Med iExcel Regnskapsbok Premium blir bokføring en oppgave som du forstår og mestrer. Mange synes det er morsomt å ta regnskapet i vårt Premium regnskapsprogram, fordi jobben blir så annerledes og mer fleksibel enn med andre løsninger.  

iExcel Regnskap Premium er vårt mest populære medlemskap. Og det er ikke uten grunn. Medlemskapet gir fri bruk av et veldig godt, enkelt og oversiktlig Excelbasert regnskapssystem. Det har en praktisk og systematisk oppbygging som passer like godt til nybegynnere som eksperter.

Vi har laget smart integrasjon for å overføre bokføringsdata fra vårt Lønnsprogram til Regnskapsprogrammet. Alle Excel-systemer gir gode integrasjonsmuligheter gjennom "Copy-Paste" eller formler. Bokføringskladden i iExcel Lønningsbok Premium gjør at lønnsbilaget for hver måned raskt og enkelt bokføres i iExcel Regnskapsbok Premium med "Copy-Paste". 

iExceler-medlemskapet, som en av våre kunder kaller "Gullpakka", gir alle 3 iExcel Premium medlemskapene (Regnskap, Faktura og Lønn) til enda lavere priser.