Premium kunder uttaler seg om iExcel

Her følger utsagn og ros fra fornøyde Premium kunder om hvorfor de har valgt iExcel

Jeg har brukt iExcel Premium Regnskap for opp til tre selskaper samtidig, herunder for selskapet jeg stiftet i 2009 og som ble Gaselle på DNs liste basert på 2013-regnskapene.

Som excelbruker er det deilig å kunne bruke mange av verktøyene man er vant med, slik som søk og filtrering. Å ta ut rådata var imponerende enkelt og det å lage grunnlag for rapporter som Skattefunn var enklere enn med de fleste andre løsninger.

Jeg likte også veldig godt hvor enkelt man kunne ta ut konto-spesifikasjoner hvis man var usikker på hvordan en balanse fremkom.

Anbefales!

profile-pic
Annika Hedström JCI Innovation

Som økonomiansvarlig i en frivillig forening, JCI Innovation, var jeg på utkikk etter et regnskapssystem som både var veldig lett å lære og intuitivt, og noe som ikke kostet altfor mye. Jeg fant ut at iExcel fylte disse kravene og oversiktligheten var et stort pluss.

Jeg tok i bruk hjelpevideoer av og til når det kom opp noe som jeg ikke vært borte i før og kunne dermed løse problemene. Jeg kunne også få hjelp av personer som ikke har brukt systemet før fordi det var laget i Excel. Oversiktligheten gjorde at det gikk veldig bra likevel. Dette er helt klart et system jeg vil anbefale til andre frivillige foreninger!

profile-pic
Johannes Sandstad

Det heter at der­som noe er for godt til å være sant, er det som regel det. Ett av unntak­ene møtte jeg her hos iExcelbooks.no.

Jeg fører et lite regnskap for en lokal politisk partigruppe. Har tidligere hatt enkelte andre småregnskaper også, og har vært på jakt flere ganger etter et enkelt regnskapsprogram for nedlasting, uten at jeg har funnet noe. Men så kom jeg over iExcel. For mitt formål var det i førstningen nok med gratisversjonen, selv om jeg i ettertid ser at jeg ville hatt større fordeler av betalingsversjonen. Etter litt innledende prøving og feiling skal jeg innrømme jeg var en smule skeptisk. Heldigvis tok jeg kontakt med Sigurd Renander hos iExcel, som enkelt og greit ga meg den veiledningen jeg trengte, og vips - så hadde jeg et regnskapsopplegg jeg skjønte og som fungerte perfekt. Nå har jeg gått til anskaffelse av Regnskap Premium. Anbefales på det varmeste.

profile-pic
Terje Dalen Tedalen Media

Det jeg er mest fornøyd med er at det er et regnskapssystem som er enkelt og oversiktlig. Det er bare å sette igang med registrering av posteringer, og så går resten av seg selv. Man trenger ingen forkunnskaper om føring av regnskap. Systemet er intuitivt og lettfattelig. Det som også er viktig er at man får god hjelp hvis det dukker opp problemstillinger som er vanskelig for en regnskapsamatør. Når jeg har bedt om hjelp i slike situasjoner, har jeg raskt fått gode og instruktive forklaringer.

Jeg anbefaler iExcelbooks til andre fordi det er enkelt, lettfattelig samt at du får hjelp til problemløsning.

Jeg har jobbet som journalist/reporter/redaktør i 48 år. Jeg gikk av med pensjon fra jobben som nyhetsreporter i TV 2 for to år siden. Nå driver jeg et med rådgiving, kursing, konsulentvirksomhet innen mediehåndtering og mediekontakt.

profile-pic
Jon Sigurd Smith Johnsen

Etter litt googling kom jeg over iExcel, og det passet meg som hånd i hanske. Det bruker allerede installerte program (Excel) og er rimelig i innkjøp. Allikevel gir det all den funksjonalitet jeg trenger for å føre regnskap for mitt lille aksjeselskap. I tillegg så vil jeg si at det er lav terskel for å komme i gang, og utmerket støtte fra brukere og utviklere på iExcel.

Jeg var på jakt etter et regnskapsprogram for mine helt enkle behov. Jeg har et lite aksjeselskap med liten omsetning og ingen ansatte (foreløpig). Med god kunnskap i Excel tenkte jeg at det måtte da kunne gå an å finne noe, eller lage noe selv. Etter litt googling kom jeg over iExcel, og det passet meg som hånd i hanske. Det bruker allerede installerte program (Excel) og er rimelig i innkjøp. Allikevel gir det all den funksjonalitet jeg trenger for å føre regnskap for mitt lille aksjeselskap. I tillegg så vil jeg si at det er lav terskel for å komme i gang, og utmerket støtte fra brukere og utviklere på iExcel.

Jeg opplever at iExcel fyller alle mine behov til et regnskapsprogram. Snart skal vi nok ta i bruk lønnsmodulen også!

profile-pic
Jan H. Korshavn Web-utvikler

Jeg vil anbefale alle som vil spare penger på å føre regnskapet selv, å vurdere iExcel Regnskap før noe annet som er på markedet. Hjelpen er aldri langt unna om man står fast, for både via nettsiden og direkte på e-post har jeg fått rask og god hjelp til de få problemene jeg har stått overfor, for eksempel ved overgang til nytt regnskapsår og ny arbeidsbok i iExcel Regnskap.

Jeg startet et enkeltmannsforetak i 2011, og fant de fleste regnskapsprogram altfor dyre, både i innkjøp og ikke minst i løpende kostnader. Målet var å finne noe som gjorde at jeg kunne føre regnskapet selv (med litt hjelp av en økonomiutdannet venn) og dermed slippe å bruke regnskapsfirma.

Ved en tilfeldighet (eller var det Google) kom jeg over iExcel. Jeg fant at iExcel Premium Regnskapsbok dekket alle disse momentene, og samtidig kunne jeg dra nytte av det jeg kunne av Excel fra tidligere.

Nå, to år senere er jeg svært fornøyd med valget. Det var i starten en liten terskel å skjønne hvordan iExcel er bygget opp i tillegg til grunnleggende regnskapstekniske detaljer. Etter hvert så har jeg fått full kontroll på regnskapet i selskapet mitt, og bruker behagelig liten tid på akkurat det. Den store fordelen med systemet er jo akkurat det at man bare fører inn alle bilag fortløpende og får automatisk servert både saldobalanse og regnskap med tilpassede utskrifter. Og har man kontert noe feil på et tidspunkt er det jo bare å rette opp feilen, noe som er alt annet enn lett i dedikerte regnskapsprogram.

Ønsker du å få publisert dine utsagn også, så hører vi gjerne fra deg på post @iexcel.no.