Hvordan du får utsettelse med Skattemeldingen til 30. juni 2019

By Tonje | iExcel Blogg

May 30


Utsettelse av regnskapet på Altinn


Trenger du mer tid for å få ferdig skattemeldingen?

Plutselig var tidsfristen her. Du er ikke helt ferdig med regnskapet, og får ikke satt opp og sendt inn Skattemeldingen for 2018 i tide. Fristen for aksjeselskaper og næringsdrivende er den 31. mai 2019.  

Du skal ikke la deg stresse unødig. Det viktigste er at du setter opp et korrekt regnskap og sørger for å få nok tid til å kvalitetssikre jobben. Det verste for både Skattemyndighetene og deg er om skjemaene du sender inn er fulle av feil, eller det er usikkerhet rundt flere av postene.  

Vi i iExcelbooks har kunder som fører regnskapet selv i iExcel Regnskapsbok Premium. Programmet er lettfattelig og effektivt, men noen vil likevel ha godt av  å få 30 ekstra dager på å fullføre jobben. 

Her får du en oppskrift på hvordan du kan få utsettelse med fristen for innsending av Skattemeldingen til 30. juni 2018: 

1. Logg deg inn på Altinn https://www.altinn.no 

2. Velg firmaet ditt på Altinn 

3. Du trenger å finne skjemaet RF-1114. Det er flere måter å finne det på. Selv liker jeg å bruke søkefeltet og skriver "RF-1114" i Søk feltet :

Utsettelse av Regnskapet på Altinn

Når du søker opp skjemaet for utsettelse husk å ha med bindestrek RF-1114

4. Det er enkelt å fylle inn: personopplysninger og begrunnelse. Det står at det må foreligge særskilte grunner, reiseaktivitet, sykdom, at du venter på å få avklaring på noen forhold eller lignende.

5. Gratulerer. Du kommer nå etter all sannsynlighet til å bli innvilget ny frist automatisk til 30 juni! 

De neste 30 dagene går nok også fort. Hvis du ser at du vil ha behov for hjelp til å komme trygt i havn, kan du sende meg en email på tonje@iexcel.no.

Vi har ulike løsninger for å hjelpe vår kunder. Det beste er om du allerede er bruker av det vi mener er Norges beste og mest fleksible regnskapsprogram, iExcel Regnskapsbok Premium 2017, eller er villig til å bruke det. Da kan du bokføre regnskapet på en enkel måte og få oss til å se gjennom regnskapet og foreslå korreksjoner. Både selve regnskapsprogrammet og den hjelpen du får er av høy kvalitet til en rimelig pris, om du ser på alternativene.

Vi har også rimelige pakkeløsninger på eksperthjelp til fastpris. Les mer her

Lykke til. 

About the Author

Tonje C. Gulbrandsen er gründer og partner i selskapet iExcel AS. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe oppstartsbedrifter til å komme igang med rimelige løsninger for regnskapsføring. Spisskompetanse er budsjettering, investeringskalkyler og lønnsomhetsanalyser. Foruten en lang erfaring innen bransjen har hun en MBA fra Columbia Business School i New York.