Nybegynnere på regnskap

Regnskapsprogrammet som tillater deg å prøve og feile

Prøving og feiling er en nødvendig del av det å lære seg bokføring og sette opp et riktig regnskap. Med iExcel Premium får du et regnskapssystem hvor du følger den mest naturlige måten å jobbe på:

 • 1. Registrer data slik du tror er riktig
 • 2. Kontroller resultatet i rapportarkene
 • 3. Korriger feil og gjør alle de forbedringer du ønsker

Som nybegynner på regnskap bør du definitivt styre unna rigide regnskapsprogrammer og nettbaserte løsninger som låser inne alle feil du gjør. Å bruke dyrebar tid på "korreksjonsbilag" og "korreksjon av korreksjonsbilag" er både irriterende og unødvendig!

Du kan be vår regnskapsekspert om hjelp og råd

Bruker du iExcel Regnskapsbok Premium er du trygg på at du har en av landets fremste eksperter på regnskap, rapportering og Excel med på laget.

Medgründer i iExcel AS, statsautorisert revisor Sigurd Renander, hjelper deg til svært gunstig medlemspris. Han evner å forstå deg og din situasjon bedre enn de konsulentene du finner hos konkurrentene. Timeprisen er kanskje lik, men det er store forskjeller i grunnleggende ferdigheter, erfaring og effektivitet. 

Hvilken eksperthjelp du kan få som bruker av iExcel Regnskapsbok Premium

 • Få satt opp regnskapssystemet med IB-tall og konti for å komme raskt i gang
 • Microsoft
  Få kontrollert første måneds bokføring for et godt grunnlag for resten av året
 • Microsoft
  Få utarbeidet dokumentasjon og presentasjon til Skattetaten ved bokettersyn
 • Microsoft
  Få satt opp årsregnskap, næringsoppgave og selvangivelse i Altinn
 • Microsoft
  Få importert transaksjoner til bokføring fra bankutskrifter og andre systemer
 • Microsoft
  Få korrigert feil
 • Microsoft
  Få en god sparringspartner, "orakel" og støttespiller

iExcelbooks.no er en rimelig og sikker løsning for nybegynnere fordi:

 • Regnskapssystemet gjelder for et regnskapsår og koster kun kr. 2.000
 • lock
  Det er ingen bindinger eller automatisk fornyelse. Du bestemmer selv om du vil fortsette med iExcel Premium neste år gjennom å kjøpe på nytt for 2020
 • lock
  Du har tilbud om dedikert hjelp av en statsautorisert revisor til svært gunstig pris (fra kr. 600 pr. time)
 • lock
  Du registrerer bilagene selv. Feil som gjøres får liten betydning siden alle feil enkelt kan korrigeres før du avslutter regnskapet og sender inn rapporter
 • lock
  Program og data har du trygt lagret på egen harddisk 

Kjøp iExcel Premium medlemskap for nedlastning og bruksrett for aktuelt år

Du kan skaffe deg iExcel Premium Regnskap, Lønn eller Faktura 2019 eller Premium Regnskap 2018. iExceler 2019 gir deg alle de tre Premium programmene for regnskapsåret. 


Kjøp av medlemskap med klient-lisens er for de som skal bruke programmet (regnskap eller lønn) på oppdrag for klienter mot betaling.

Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre.

Hva sier våre kunder?

Mitt utgangspunkt, før jeg fant fram til iExcel, var at jeg var på utkikk etter et enkelt faktureringssystem, som hadde fakturaoppfølging og god oversikt på historikk.

Jeg endte opp med det enkle valget iExcel, på grunn at det inneholdt alt det jeg var på utkikk etter, og mere til, som f.eks. purrerutiner hvor purringer enkelt genereres direkte fra etablerte fakturaer, og at det kunne legges inn produkter og timesatser m.m. som enkelt hentes til varelinjene i en faktura. Etterhvert har jeg også anskaffet Regnskap Premium og begynt å registrere bilag i RegnskapsBoka.

Med litt "mental sperre" til å begynne med for regnskapsrelaterte ting, endte det opp i samme letthetsklasse som det å lage fakturaer.

Mitt utbytte av iExcel er at jeg har lært å bruke Excel mer som arbeidsverktøy og at funnet ut at det er enkelt å bruke. Opplevelsen av at det ikke må være komplisert å føre regnskap, er en annen ting jeg har hatt godt utbytte av. Oversiktligheten som iExcel gir, spiller en viktig del for den totale fordelen jeg har ved bruk av programmene.Det er ingen månedlige kostnader og da blir iExcel et billig system. Det er heller ikke krav til noe oppsett av servere eller datasystem for å bruke det. Det er bare å sette i gang.

iExcel er bedre for meg enn konkurrerende løsninger fordi iExcel er det motsatte av de mange andre systemer msom har høy inngangspris, månedlige kostnader og data/serverkostnader; Valget for meg ble ganske enkelt, og det ble iExcel.

De tre største fordelene jeg ser med å jobbe i iExcel er : Enkelt, oversiktlig og fleksibelt system

Den som vurderer å ta i bruk iExcel bør se på sitt behov for sin bedrift/foretak. Ønsker en å ha enkel og oversiktlig system til en rimelig kostnad, kan Excel være en meget god løsning. Om en liker Excel som arbeidsverktøy i utgangspunktet, da er kanskje valget allerede tatt. Om en ønsker å lære litt mer om Excel, vil du få mange "gratis-tips" ved å bruke iExcel sine arbeidsbøker.

I bunn og grunn er iExcel arbeidsbøker et meget godt utgangspunkt for å holde ting enkelt. (KEEP IT SIMPLE)

Sturla Sylten ... Blaker/Sørum

Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Regnskap Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium regnskapsprogram for regnskapsåret 2019. Den som ønsker programmet for 2018, tegner nytt medlemskap for det aktuelle kalenderåret.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert regnskap. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig regnskapskonsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.