Er du på vei til å skape ditt grundereventyr?

Av Tonje | iExcel Blogg

Feb 04

Du tar vel hånd om Regnskap, Fakturering og Lønn selv?

Ikke hør på de som ikke våger å ta ansvaret selv. Både regnskap, lønn og fakturering kan gjøres enkelt og effektivt. Har du Excel-kunnskaper og erfaring, kan du hente store gevinster! Vi tilbyr kostnadseffektive Excelbaserte programmer for småbedrifter og oppstartsbedrifter. Det betyr at du får programvare til brøkdelen av prsen du ellers måtte betale. Og det beste er at du kan jobbe i det kjente og kjære grensesnittet Excel gir deg.

Vårt budskap til gründere er enkelt: Velg iExcel og våre Excelbaserte systemer. Da kan du gjøre minst 99 % av jobben selv og spare 1000-vis av kroner. Det du trenger hjelp til venter du med til årets slutt. En regnskapsfører eller en med tilsvarende kompetanse kan kontrollere iExcel Arbeidsboken og lede deg gjennom resten av arbeidet. Dette gjør iExcel til et ekstra trygt og rimelig valg.

Du trenger ingen kostbare supportpakker eller vedlikeholdsavtaler. Når du trenger hjelp finner du lett noen som kan hjelpe deg. Det er tross alt Excel vi snakker om. Visste du at det rundt omkring i verden er over 500 millioner brukere og fans av Excel? Spør oss, spør en kollega, spør på vårt forum eller søk på internett. Mange får et adrenalin-kick når de får tak på hva de kan gjøre med vår programvare. Du tar kontroll over skuta og sørger for å ha full oversikt over din business.

Inntektene som grunder kommer gjerne senere enn du tror, så kostnadene MÅ du ha kontroll på. iExcelbooks er ditt rimeligste valg, og samtidig det som gir deg størst fleksibilitet og kunnskap.

 

Ingen andre gir deg alt dette!

Om forfatteren

Tonje C. Gulbrandsen er gründer og partner i selskapet iExcel AS. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe oppstartsbedrifter til å komme igang med rimelige løsninger for regnskapsføring. Spisskompetanse er budsjettering, investeringskalkyler og lønnsomhetsanalyser. Foruten en lang erfaring innen bransjen har hun en MBA fra Columbia Business School i New York.