Enkelt lønnssystem for a-ordningen

Av Sigurd | iExcel Blogg

Jan 14

Har du en virksomhet med bare få ansatte og enkle lønninger?A-ordningen

A-ordningen som trer i kraft fra 1. januar 2015 er krevende og blir likevel en utfordring.

Heldigvis finnes to rimelige måter å løse disse utfordringene på (og en mer kostbar):

1. Du kan registrere i et enkelt Excel-regneark

Fordeler: Det er helt gratis i anskaffelse (om du har Microsoft Excel fra før)

Ulemper: Det krever kompetanse. Mye tid må investeres i å sette opp dette regnearket. Enda mer tid må investeres hvis du vil ha rapporter. Systemet må vedlikeholdes fortløpende, og dette blir ditt ansvar.

Denne muligheten tar så lang tid og lager så mange spørsmål og valg, at det ikke er lønnsomt. Sett i forhold til tiden du kommer til å bruke, virker det litt meningsløst sett i forhold til alternativene nedenfor.

2. Du kan velge iExcel Lønningsbok Premium

Dette er et helt utrolig billig og godt system for de minste virksomhetene. Her er lønninger virkelig satt i system, og alt fås i et smart og gjennomtenkt Excel-system. Du får det du trenger av rapporter og data for å legge inn i a-meldingen. iExcel sørger for å oppdatere lønnssystemet hvert år, slik at du slipper å bruke tid på dette.

Det eneste du ikke får er mulighetene til å overføre data til Altinn fra selve systemet. Data må legges inn i Altinn manuelt. Men det gjør ingenting, så lenge du sparer tusenvis av kroner på iExcel’s løsning.

3. Du kan velge et tradisjonelt lønnsprogram eller en webløsning

Ønsker du å betale for en løsning som er laget for store virksomheter og som har hundrevis av ulike innstillinger, så kan du selvsagt det. Du må bindre deg til en avtale med automatisk fornyelse og finne deg i at du må betale uforholdsmessig mye for tilleggsmoduler du oppdager at du må ha.

 

Kjøp ditt iExcel Lønn Premium medlemskap for 2015 i dag

Ser du at beste måten for håndtering av lønn og a-rapporteringen er et gjennomtenkt, oversiktlig og lettfattelig Excel-system, er det ingen grunn til å vente.

Prisen for 2015 er på kun kr. 1.200 + merverdiavgift. Dette er superbillig om du ser på alternativene. Og en stor bonus er det for deg som har mer enn en virksomhet: Du kan uten ekstra kostnad bruke systemet på alle virksomhetene du eier.

Velkommen til den raskeste og beste veien til lønnshåndtering og a-melding i 2015, nemlig medlemskapet iExcel Lønn Premium 2015: KJØP HER

NB: Der kan du også kjøpe medlemskap for Premium Regnskap og Premium Faktura 2015, eller alle tre Premium medlemskapene samlet (iExceler-medlemskap).

 

Last ned Gratis MINI eller Skaff PREMIUM

Om forfatteren

Sigurd Renander er statsautorisert revisor og iExcel's fagmann på regnskap og Excel. Hans mål er at folk i småbedrifter skal være dyktige og selvstendige nok til å klare seg selv. Hver uke hjelper Renander flere medlemmer med iExcel Premium til å løse små og store problemer. Han sørger for at iExcel Premium blir et trygt valg også for de som er i startfasen.

(2) comments

Add Your Reply