Skaff deg gratis MINI-programmer

Gratis terminvis Mini-program for Regnskap, Faktura og Lønn

Noen ønsker å teste ut Mini iExcel-programmer for små og enkle forhold før de bestemmer seg for å kjøpe iExcel Premium medlemskap. Andre har ikke bruk for noe mer enn programmer for Mikro-virksomheter eller -foreninger. For disse formål gir vi ut våre terminvis Mini-modeller helt gratis.

Tegner du gratis basismedlemskap i dag, kan du:

  • laste ned og bruke Mini-T (terminvis) for Regnskap, Lønn og Faktura helt gratis
  • kjøpe oppgradering til iExcel Premium eller Mini-FA (helårsversjoner av Mini)
  • bidra på vårt diskusjonsforum, eller forsøke å få hjelp der
  • komme med forslag og tips til forbedringer eller motta nyttige råd og tips fra iExcelbooks.no

Under registreringen vil du få en bekreftelsesmail fra oss. Hvis ikke du finner den på vanlig måte, finner du den trolig i kategorien "markedsføring", "søppelpost" eller en annen mappe avhengig av den Epost-tjener du bruker. Du må uansett finne E-posten og klikke på lenken for å bekrefte din registrering som basismedlem.


Hva sier våre kunder?

profile-pic

Det jeg er mest fornøyd med er at det er et regnskapssystem som er enkelt og oversiktlig. Det er bare å sette igang med registrering av posteringer, og så går resten av seg selv. Man trenger ingen forkunnskaper om føring av regnskap. Systemet er intuitivt og lettfattelig. Det som også er viktig er at man får god hjelp hvis det dukker opp problemstillinger som er vanskelig for en regnskapsamatør. Når jeg har bedt om hjelp i slike situasjoner, har jeg raskt fått gode og instruktive forklaringer.

Jeg anbefaler iExcelbooks til andre fordi det er enkelt, lettfattelig samt at du får hjelp til problemløsning.

Jeg har jobbet som journalist/reporter/redaktør i 48 år. Jeg gikk av med pensjon fra jobben som nyhetsreporter i TV 2 for to år siden. Nå driver jeg et med rådgiving, kursing, konsulentvirksomhet innen mediehåndtering og mediekontakt.

Terje Dalen Tedalen Media

Trenger du mer informasjon før bestemmer deg:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Basismedlemskapet løper til det avsluttes. Avregistrering gjøres av medlemmet selv på “Sin side” etter innlogging. Avregistrering fører til at bruksretten til nedlastede programmer opphører, og at det ikke lenger er mulig å laste ned nye Mini-Q (kvartalsvis) modeller eller andre gratis Excel-verktøy vi legger ut. Derfor anbefaler vi å beholde iExcel basismedlemskap aktivt.

For Premium-medlemskap og oppgradering til Mini-FA (fullt år) gjelder dette: Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Regnskap Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium regnskapsprogram for regnskapsåret 2019. Medlemskap for 2018 og bruksrett for Regnskap Premium 2018 kan tegnes hele året.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert regnskap. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig regnskapskonsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.