Rimelig fakturaprogram

Fakturering gjør du best i et rimelig fakturaprogram som er Excelbasert og som er skreddersydd for små virksomheter og foreninger

Det koster ikke veldig mange kronene i året for et iExcel Faktura Premium medlemskap. Du får i hvert fall mye tilbake.  

Som iExcel Faktura Premium-medlem får du:

  • laste ned og bruke iExcel Fakturabok Premium så mye du vil for aktuelt år
  • den mest praktiske og rimeligste løsning for fakturering (maks kr. 1000 for et kalenderår).
  • et ferdig utviklet og uttestet Premium Excel-system som hvert år blir bedre og bedre

iExcel Fakturabok Premium gjør faktureringen til en lek:

  • Få vareregister og kunderegister slik at opplysningene registreres kun en gang
  • Registrer kundenummer, varenummer og antall og få automatiske beregning og faktura
  • Få oppfølging av betaling av hver faktura med purring, inkassovarsel og rentenota
  • Få oversiktlige rapporter over alle årets fakturaer
  • Fakturaer tas ut på printer eller PDF-fil og sendes kunden
  • Fakturaene bokføres samlet for en måned i iExcel Regnskapsbok Premium med Copy-Paste

iExcel Fakturabok Premium gjør mesteparten av jobben for deg. Fakturering blir en oversiktlig og morsom jobb som gjøres effektivt. 


Prisen er kun kr. 1.000 for et kalenderår

Du betaler for et medlemskap for ett kalenderår og får fri nedlastning og bruk av iExcel Fakturabok Premium for dette året. Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre. 


Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Faktura Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium fakturaprogram for året 2019.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert fakturaprogram. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig konsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.

Ønsker du å ha enkel og oversiktlig system til en rimelig kostnad, kan Excel være en meget god løsning. Om du liker Excel som arbeidsverktøy i utgangspunktet, da er kanskje valget allerede tatt. Om en ønsker å lære litt mer om Excel, vil du få mange "gratis-tips" ved å bruke iExcel sine arbeidsbøker. 

I bunn og grunn er iExcel arbeidsbøker et meget godt utgangspunkt for å holde ting enkelt.

Sturla Sylten
Blaker/Sørum