Excel brukere

Jo flere oppgaver du løser med Excel, desto smartere er du

Som bruker og tilhenger av Microsoft Excel vet du hvilken enorm glede og nytte du har av dette programmet. Du vet også hvor mye gode Excel-ferdigheter vil bety for deg og din arbeidsgiver i fremtiden.  

Vi i iExcelbooks.no utvikler profesjonelle Excel-applikasjoner for regnskap, lønn og faktura i småbedrifter. Det betyr at du trygt kan starte og bruke Excel og vårt Premium Regnskapssystem til dine regnskaper.  

For Excel-fansen finnes det ingen regnskapsprogram som kan være morsommere, bedre og mer anvendelige enn iExcel Regnskapsbok Premium! Det samme kan sies om de Premium arbeidsbøkene vi har for Lønn og Faktura. 

Tegn et medlemskap og du har alt du trenger av regnskapsprogram for året 

Medlemskapet iExcel Regnskapsbok Premium gir nedlastning og bruksrett til vårt excelbaserte regnskapsprogram. Premium har samme innhold som de beste profesjonelle regnskapssystemene du finner.  

Du kan jobbe på samme måte som profesjonelle regnskapsførere, og lære deg å bokføre på den riktige måten, med full innsikt i debet og kredit. Du bygger opp helt nødvendig kompetanse. Da blir det også enklere for deg om du senere skulle gå over til å bruke et annet regnskapssystem. 

Det er det smarte Excel-grensesnittet som hjelper deg å bokføre regnskapet på en bedre måte enn de fleste:

  • Du får utnyttet dine Excel-kunnskaper mens du bokfører regnskap
  • Du kan bruke Copy-Paste i bokføringen og overføringen til Altinn og eksterne rapporter
  • Du kan bruke Filter-funksjonen i registreringsarket og rapportarkene og få uttrekk av de data du ønsker til skjerm eller utskrift
  • Du kan kladde kategorier av bilag, kopiere de ut for å sortere i annen rekkefølge, f.eks. etter dato eller mva-termin, og deretter lime bilagene inn igjen ferdig sortert
  • Du kan ta nødvendige korreksjoner og justeringer i ettertid
  • Du får et imponerende Premium Excel-system som er ferdig utviklet og testet av hundrevis av brukere, og som oppdateres og videreutvikles hvert år slik at det bare blir bedre og bedre
  • Du betaler kun kr. 2900 for fri bruk på alle dine selskaper og foreninger i det regnskapsåret det gjelder
  • Du kan føre regnskap for andre med vårt system, og ta betalt for det. Da trenger du klientlisens i tillegg til medlemskapet. 

Kjøp iExcel Premium medlemskap for nedlastning og bruksrett for aktuelt år

Du kan skaffe deg iExcel Premium Regnskap, Lønn eller Faktura 2023 (eller Premium Regnskap 2022). iExceler 2023 gir deg alle de tre Premium programmene for regnskapsåret.Kjøp av medlemskap med klient-lisens er for de som skal bruke programmet (regnskap eller lønn) på oppdrag for klienter mot betaling.

Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre.


Hva sier våre kunder?

profile-pic

Det heter at der­som noe er for godt til å være sant, er det som regel det. Ett av unntak­ene møtte jeg her hos iExcelbooks.no.

Jeg fører et lite regnskap for en lokal politisk partigruppe. Har tidligere hatt enkelte andre småregnskaper også, og har vært på jakt flere ganger etter et enkelt regnskapsprogram for nedlasting, uten at jeg har funnet noe. Men så kom jeg over iExcel. For mitt formål var det i førstningen nok med gratisversjonen, selv om jeg i ettertid ser at jeg ville hatt større fordeler av betalingsversjonen. Etter litt innledende prøving og feiling skal jeg innrømme jeg var en smule skeptisk. Heldigvis tok jeg kontakt med Sigurd Renander hos iExcel, som enkelt og greit ga meg den veiledningen jeg trengte, og vips - så hadde jeg et regnskapsopplegg jeg skjønte og som fungerte perfekt. Nå har jeg gått til anskaffelse av Regnskap Premium. Anbefales på det varmeste.

Johannes Sandstad

Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Regnskap Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium regnskapsprogram for regnskapsåret 2019.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert regnskap. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig regnskapskonsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.