Bruk Regnskapsprogram for 2016 og 2017

Av Tonje | iExcel Blogg

Feb 20

BRUK EXCEL-REGNSKAPSPROGRAM i 2017 (og 2016 hvis du enda ikke er i mål)

Vi tilbyr Excel-verktøyene som gjør jobben. RIMELIG, ENKELT OG KRAFTFULLT

Excel – verdens mest populære regneark-program finnes installert  over 90% av alle kontor-PC’er. Sjansen er stor for at du har programmet installert hos deg. Tegn medlemskap som gjør at du kan laste ned og bruke profesjonelle Excelsystemer i de kategorier du finner interessant. iExcel Regnskapsbok er hovedproduktet som du kan bruke  alle dine regnskap. Du betaler kun for ett medlemskap, men kan bruke systemet  alle selskapene dine.

I tillegg til regnskap har iExcel et tilbud til de som er ute etter lønnsprogram eller fakturaprogram. Dette betyr at du nå kan bruke  Excel-regneark til langt mer enn rapportering og enkle beregninger. Excel kan gå inn og erstatte dine dyre og begrensende regnskaps-, lønn og fakturaprogrmmer.

Finn ut om du liker vår programvare og prøv Gratis før du kjøper.

Om forfatteren

Tonje C. Gulbrandsen er gründer og partner i selskapet iExcel AS. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe oppstartsbedrifter til å komme igang med rimelige løsninger for regnskapsføring. Spisskompetanse er budsjettering, investeringskalkyler og lønnsomhetsanalyser. Foruten en lang erfaring innen bransjen har hun en MBA fra Columbia Business School i New York.