Billigste lønnssystem for småbedrifter

Det excelbaserte lønnssystemmet som også er markedets billigste

Småbedrifter tvinges over på lønnssystemer som er uforholdsmessig kostbare, enten de er nettbaserte eller installert lokalt.

iExcelbooks.no har utviklet et Premium lønnsprogram som gjør jobben med lønninger enklere og mer oversiktlig. Det beste er at vår løsning gjør det mulig å ta lønnskjøringen selv, og spare tusenvis av kroner hvert år.  

Kjøp medlemskapet iExcel Lønn Premium som gir deg lønnsprogrammet du trenger.

iExcel Lønn Premium-medlem får du:

  • laste ned og bruke iExcel Lønningsbok Premium så mye du vil for aktuelt år
  • den mest praktiske og rimeligste løsning for lønn (maks kr. 1800 for et inntektsår).
  • et ferdig utviklet og testet Premium Excel-system som hvert år blir bedre og bedre 
  • hjelp og støtte fra iExcel 

Noen egenskaper du får med iExcel Lønningbok Premium:

  • Ansatt-opplysninger legges inn en gang, og distribueres deretter til alle rapporter
  • Lønnsdata tas inn hver måned for hver ansatt. Lønn og trekk beregnes automatisk
  • Du får lønnsslipper til dine ansatte med månedens tall og tall hittil i år
  • Du får tallene du hver måned skal legge inn i a-meldingen i Altinn
  • Du får sammenstillingsoppgave for året (tidligere Lønns- og Trekkoppgave)
  • Bokføring gjøres med Copy-Paste til iExcel Regnskapsbok Premium

iExcel Lønningsbok Premium tar hånd om så stor del av jobben at lønnkjøring blir en overkommelig oppgave. Den logiske strukturen i dette lønnsprogrammet gjør det enklere å forstå hvordan alt henger sammen. Systemet sørger for at du automatisk lærer mye om både lønn og bruk av Excel samtidig som du utfører jobben. 


Kjøp medlemskapet som gir deg programvaren og kompetansen
du trenger for å ta lønninger: 

Velg medlemskapet inkl. Klientlisens hvis du skal bruke programmet til å ta lønningene for andre mot betaling. 

Du betaler for et medlemskap for ett inntektsår og får fri nedlastning og bruk av iExcel Lønningsbok Premium for dette inntektsåret. Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre. iExcel Lønn Premium 2019 ble lansert 1. januar 2019


Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Lønn Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium lønnsprogram for året 2019.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert lønnssystem. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig konsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.