Både Regnskap, Lønn og Faktura

Tenk kostnad når du skal skaffe deg programmer for Regnskap, Lønn og Faktura

Trenger du programmer for både Regnskap, Lønn og Faktura for et eller flere foretak, er det penger å hente på å velge riktig.

Regel nr. 1: Unngå kostbare integrerte nettløsninger

En dyktig selger får integrerte løsninger til å virke enkle og rimelige. Det viser seg fort at det i praksis ikke er så smart likevel, fordi:

 • Nettløsninger blir alltid dyrere enn de virker ved oppstart
 • Nettløsninger betyr å ha sensitive data på et sted du ikke vet hvor er
 • Nettløsninger betyr at leverandøren ved forespørsel fra Skatteetaten plikter å levere alle data om deg 
 • Det koster tid og penger å komme ut av avtaler du ikke ønsker å fortsette med

Regel nr. 2: Start i det små uten å gå inn i langsiktige avtaler

Du vet ikke i dag hva fremtidens behov er. Derfor bør du unngå langsiktige avtaler og kompliserte løsninger. De beste Excel-baserte løsningene er langt å foretrekke fordi: 

 • Det er ikke behov for full-integrerte systemer fordi overføring av data i stedet kan gjøres med Copy-Paste eller formler
 • Du får bruke datasystemer du forstår hvordan er bygget opp, og det er morsomt å arbeide i Excel
 • Penger spart er penger tjent.

Løsningen kan være iExcel - enkelt, rimelig og lett å forstå

Vi tilbyr pakkepris på våre tre Premium-systemer.

Kjøp "iExceler"-medlemskap for 2020 og last ned og bruk alle våre Premium program for Regnskap, Lønn og Faktura. Da har du sikret deg en suveren pris på svært gode systemer, du har unngått en kostbar integrert løsning og du har ingen løpende avtale som binder deg opp.

Kjøp av iExceler-medlemskapet gir deg følgende fordeler:

 • Du betaler maksimalt kr. 3.800 for ett år med fri bruk av iExcel Premium programvare for regnskap, lønn og faktura
 • Du er ikke bundet til å kjøpe nytt medlemskap for neste år hvis du ikke vil fortsette med iExcelbooks
 • Du overfører data fra fakturaprogrammet og lønnssystemet til regnskapssystemet raskt og enkelt med Copy-Paste og unngår integrasjon
 • Du får programmer du har lokalt på harddisken, men som kan gjøres nettbaserte via Dropbox om du ønsker

Prisen er uslåelig. Og skulle du ha behov for hjelp med regnskapet, har vi gunstig medlemspris på supportpakker. Du får hjelp av en statsautorisert revisor og Excel-ekspert til timepriser ned mot 600 kroner pr. time. 


Kjøp medlemskapet for 2020 i dag
iExceler = iExcel Regnskap Premium + iExcel Lønn Premium + iExcel Faktura Premium

Medlemskap og programvare for 2019 ble lansert 1. januar 2019. Det er også mulig å kjøpe iExcel Regnskap Premium for 2018 (frem til 31.12.2019).

Du betaler for et medlemskap for ett regnskapsår og får fri nedlastning og bruk av iExcel Regnskapsbok Premium for dette regnskapsåret. Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre. 

Hva sier våre kunder?


Etter litt googling kom jeg over iExcel, og det passet meg som hånd i hanske. Det bruker allerede installerte program (Excel) og er rimelig i innkjøp. Allikevel gir det all den funksjonalitet jeg trenger for å føre regnskap for mitt lille aksjeselskap. I tillegg så vil jeg si at det er lav terskel for å komme i gang, og utmerket støtte fra brukere og utviklere på iExcel.

Jeg var på jakt etter et regnskapsprogram for mine helt enkle behov. Jeg har et lite aksjeselskap med liten omsetning og ingen ansatte (foreløpig). Med god kunnskap i Excel tenkte jeg at det måtte da kunne gå an å finne noe, eller lage noe selv. Etter litt googling kom jeg over iExcel, og det passet meg som hånd i hanske. Det bruker allerede installerte program (Excel) og er rimelig i innkjøp. Allikevel gir det all den funksjonalitet jeg trenger for å føre regnskap for mitt lille aksjeselskap. I tillegg så vil jeg si at det er lav terskel for å komme i gang, og utmerket støtte fra brukere og utviklere på iExcel.

Jeg opplever at iExcel fyller alle mine behov til et regnskapsprogram. Snart skal vi nok ta i bruk lønnsmodulen også!

profile-pic
Jon Sigurd Smith Johnsen

Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Regnskap Premium 2019 gir således nedlastning og bruksrett til Premium regnskapsprogram for regnskapsåret 2019.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert regnskap. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig regnskapskonsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.