1 – iExcel Premium gir deg nye løsninger

Av Sigurd | Slider

May 25

Excel-regnearkene i iExcel Premium Arbeidsbøker er en nyskapning som er svært forskjellig fra dataprogrammer. Mye enklere og morsommere å gå i gang med, og mer praktisk i bruk.

iExcel gir deg løsninger som gjør deg fri fra lukkede og låste dataprogrammer og nettløsninger. Både systemer og konsept er unikt i forhold til konkurrentenes tilbud. For deg vil iExcel sannsynligvis være langt bedre å starte opp med. Etter et par år – når bedriften har blitt større og du har blitt dyktigere – kan du gå over til et større system eller regnskapsfører. Hvis du vil, da.

.


iExcel’s systemer laget i Excel-regneark betyr at Excel-filer erstatter dataprogrammer.

iExcel-filene inneholder komplette programkoder og databaser og alle dine data. Installasjon av program trengs ikke. Alt du trenger Microsoft Excel i nyere versjon for Mac eller PC. Vi har forenklet og systematisert arbeidsprosessene til å passe gründere og andre som jobber for små virksomheter/foreninger. Våre Excel-systemer for regnskap, lønn og faktura er så enkle og logiske at du kan starte allerede i dag.

Først kan du sjekke ut gratis miniversjon om du vil. Dette prøve-versjoner med sterkt begrenset funksjonalitet, men som likevel gir et innblikk i hva vi tilbyr. Demo-versjonene, som er ferdig utfylt med tall for et helt år gir enda bedre oversikt over Premium, og anbefales på det sterkeste. Når du er klar for å gå over til Premium-versjoner, går du inn på nettsiden vår og kjøper Premium medlemskap. Du får rett til nedlastning og bruk av Premium Arbeidsbok. Prisen pr. år er svært gunstig og gir god valuta for pengene.

Konkurrentenes dataprogrammer og webløsninger er tradisjonelle, lukkede og låst

Tradisjonell programvare installeres på harddisken eller kommer som ren webløsning. I begge tilfeller tvinges du som bruker å jobbe på en rigid og diktatorisk måte. Du må forholde deg til et sett fastsatte regler som må følges i rekkefølge og til punkt og prikke. Ulike leverandører har alle sine særegne måter å lage brukergrensesnitt og funksjonalitet på. Ingenting er standard. Resultatet blir et virvar av ulike løsninger, som alle har hundrevis av ulike detaljinnstillinger. Du skal ha høy teknisk kompetanse og solid erfaring for å forstå programmene, som er krevende å forstå, å lære og å bruke.

Når ikke du jobber med programmene dine hver dag, møter du en ekstra utfordring. Bare det å huske fra gang til gang hvordan handlinger og prosedyrer må utføres blir utfordrende. Oppsettet kan i hvert fall ikke kalles intuitivt. Om du senere skal ta regnskapet for en ny bedrift i et nytt program, vil det du har lært ikke være spesielt nyttig lenger. Programvareleverandørene er fokusert på å begrense deg på antall brukere, antall bilag/ansatte/fakturaer, antall selskaper etc. De ønsker å tvinge deg over på stadig dyrere avtaler.

For deg betyr iExcel at du unngår rigide, fastlåste og begrensendedataprogrammer/ webløsninger

I stedet kan du bruke Excel, verdens beste program til å bruke, lage og tilpasse individuelle løsninger. iExcel’s Premium-versjoner er verktøyene som gjør deg produktiv og smart. Du får en klar metodikk som forenkler og forklarer. Med våre systemer som kjerne, skaper du selv de gode løsningene. Du og iExcel er en kombinasjon som får det vanskelige til å bli enkelt og det umulige til å bli mulig.

Med iExcel er du sikret annerledes løsninger, hvor du med positiv innsats kan gjøre store forbedringer.

Om forfatteren

Sigurd Renander er statsautorisert revisor og iExcel's fagmann på regnskap og Excel. Hans mål er at folk i småbedrifter skal være dyktige og selvstendige nok til å klare seg selv. Hver uke hjelper Renander flere medlemmer med iExcel Premium til å løse små og store problemer. Han sørger for at iExcel Premium blir et trygt valg også for de som er i startfasen.