Kunnskapsbrev # 4

Kunnskapsbrev nr. 4. Du øker din Excel-kompetanse

Vi har nå kommet til det siste Kunnskapsbrevet i vår serie. Det du har lært til nå er en samling nyttige triks som gjør at for fullt kan gå i gang og utnytte iExcel Arbeidsbøker. Dvs. at du som bonus har blitt dyktigere i Excel. 
 • De fleste har en ambisjon om å lykkes, å vokse seg større og få flere kunder. I tillegg utføre regnskapet enda enklere. Vi har løsningen for deg. Innledningsvis leste du om verktøyet du trenger som er dimensjonert for oppgaven. Et verktøy som gjør at du gjør en god jobb. Kanskje klarer du deg med iExcel Gratis, men er du tjent med det? 

iExcel Arbeidsbøker - beste løsningen for deg

Vi tilbyr deg Premium medlemskap, som gir deg Premium arbeidsbøker på de områdene du trenger. Du får et fleksibelt og ikke-begrensende verktøy som er dimensjonert for ditt selskap i dag og i fremtiden. Du jobber raskere, smartere og morsommere i Premium enn i Gratis. Prisen for Premium har vi satt så lavt at alle skal kunne ta seg råd til det. 

Velger du Premium er du garantert at det ikke påløper ekstrautgifter. Du utvider selv Arbeidsbøkene ved behov slik at du får plass til alle dine transaksjoner. Og du lager selv integrasjoner mot andre systemer

Når skal du så skifte over til Premium? Jo før jo heller, er mitt svar. For din egen del er det gunstig å komme i gang mens du er inne i denne perioden hvor du har engasjement, fokus og energi. Det gjelder å utnytte momentum. 

Hvor enkelt er det å starte opp med iExcel Premium?

Det er veldig enkelt. Du kjøper medlemskap og laster ned Premium-versjonen. Deretter setter du opp filen og legger inn data. Data kan du eksportere til csv-fil eller Excel-fil fra Mamut, daTax, Visma, 23Sevelnoffice, Xledger, e-conomic, Tripletex, Hansa, og de andre tilbyderne på markedet. Får du eksportert transaksjonene fra ditt nåværende system, så kan du få kopiert inn dataene inn i iExcel Arbeidsboken din. Men i noen tilfeller kan det være like greit å legge inn tallene manuelt. Det er ditt valg.

Hvis du bruker iExcel Gratis i dag, uten å ha brukt andre dataløsninger tidligere, er saken grei. Du kan og bør starte opp med iExcel Premium så snart som mulig, fordi Premium vil være noe du forstår deg på. Premium gir deg så uendelig mye mer enn Gratis. Du og iExcel Premium er en kraftfull kombinasjon, og du får et verktøy som du kan bruke så mye du vil og hvordan du vil.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen i rekken blant våre fornøyde medlemmer. 

profile-pic

Jeg har brukt iExcel Premium Regnskap for opp til tre selskaper samtidig, herunder for selskapet jeg stiftet i 2009 og som ble Gaselle på DNs liste basert på 2013-regnskapene.

Som excelbruker er det deilig å kunne bruke mange av verktøyene man er vant med, slik som søk og filtrering. Å ta ut rådata var imponerende enkelt og det å lage grunnlag for rapporter som Skattefunn var enklere enn med de fleste andre løsninger.

Jeg likte også veldig godt hvor enkelt man kunne ta ut konto-spesifikasjoner hvis man var usikker på hvordan en balanse fremkom.

Anbefales!

Sondre Bjørnebekk , Gründer av bl.a. TapBookAuthor.com

Full pakke : iExceler medlemskap
Regnskap, Faktura og Lønn

iExcel Premium Regnskap

Sørg for å ha regnskapsekspert i bakhånd første året du tar bokføringen

Som iExcel Premium medlem kan du være trygg på at du har en ekte regnskapsekspert på ditt parti.

Vår dyktige regnskapsekspert har en praktisk tilnærming og er opptatt av å gjøre jobben raskest mulig. Det er medgründer i iExcel AS, statsautorisert revisor Sigurd Renander, som er din trygghet. Han hjelper deg til svært gunstig medlemspris.

En erfaren statsautorisert revisor som forstår deg og din situasjon er bedre en nyutdannet medarbeider hos en av de store leverandørene. Timeprisen kan være nokså lik, men forskjellene i forståelse, kvalitet og effektivitet tror vi at klart taler i iExcel's favør.

Hva brukere av iExcel Regnskapsbok Premium ber om hjelp til:

 • Få satt opp regnskapssystemet med IB-tall og konti for å komme raskt i gang
 • Få kontrollert første måneds bokføring for et godt grunnlag for resten av året
 • Finne frem og presentere dokumentasjon til Skattetaten ved bokettersyn
 • Få satt opp årsregnskap, næringsoppgave og selvangivelse
 • Sparringspartner, orakel og støtte
 •  Få importert transaksjoner til bokføringsarket fra bankutskrifter og andre systemer
 • Sørge for korreksjon av feil som har blitt gjort

Du forstår at iExcelbooks.no er en billig og sikker løsning når:

 • selve regnskapssystemet garantert ikke koster mer enn kr. 1.600 i året
 • du kan få dedikert hjelp av en statsautorisert revisor til medlemspriser (fra kr. 600 - kr. 1000 pr. time)
 • du registrerer bilag selv, og uten at det spiller så stor rolle om du gjør feil, siden iExcel gjør at feil kan korrigeres
 • vi hjelper deg raskt og effektivt fra vårt kontor i Drammen uansett hvor du befinner deg

Premium medlemskap og supportpakker

Kun supportpakke

Du betaler for et medlemskap for ett regnskapsår og får fri nedlastning og bruk av iExcel Regnskapsbok Premium for dette regnskapsåret. Både medlemskapet og bruksrett til programmet er personlig og kan ikke overdras eller deles med andre. 

Trenger du mer informasjon før du handler:

Hvordan iExcel medlemskapet fungerer

Hvert medlemskap gjelder for et bestemt kalenderår. Medlemskapet gir fri nedlastning og bruk av programvare og annet innhold for dette året. iExcel Regnskap Premium 2017 gir således nedlastning og bruksrett til Premium regnskapsprogram for regnskapsåret 2017.

Hvordan laste ned og installere programvaren

Som medlem kan du logge inn og laste ned programvaren som er knyttet til medlemskapet. Excel-filene ligger i zip-filer, som må flyttes til en ordentlig filmappe og pakkes ut der. Programmet ligger inne i vanlige Excel-filer (Arbeidsbøker) og kan brukes straks de er pakket ut av zip-filen. Ingen installasjon er nødvendig.

Hvordan brukes programvaren

iExcel Programvaren består av makroaktiverte Excel-filer som skal åpnes i Microsoft Excel. Program og data ligger i de samme filene, som kan flyttes, kopieres eller slettes. Det skal kun være en Arbeidsfil gjennom året. Backup og andre kopier som lages skal plasseres i andre filmapper enn Arbeidsfilen for å unngå forveksling. iExcel Arbeidsbøker fungerer som vanlige Excel-filer. Filene må lagres for at endringer som er gjort skal bli lagret.

Hvordan få iExcel til å bli nettbasert

Utgangspunktet er at filene i iExcel Arbeidsbøker lagres på harddisken. Brukeren har full kontroll på hvem som har tilgang til dataene. Noen ønsker å ha fordelene med nettbasert regnskap. Automatisk backup, tilgang på program og data fra ulike datamaskiner og delt tilgang kan enkelt oppnås. Det er bare å legge iExcel-filene på Dropbox, OneDrive eller tilsvarende.

Hvordan få hjelp

Alle trenger vi hjelp av og til. Men siden iExcel bruker Microsoft Excel som plattform er det mindre behov for hjelp enn med andre programmer. Det meste kan finnes ut av gjennom å søke på internett. Spørsmål knyttet til selve iExcel’s programvare kan stilles på iExcel Forum eller helpdesk, og blir besvart i løpet av kort tid. Eventuelle feilmeldinger rapporteres til iExcel på mail. iExcel tilbyr eksperthjelp fra en meget dyktig regnskapskonsulent i statsautorisert revisor Sigurd Renander. Det gir betydelige medlemsrabatter via vår ordning med forhåndsbetalte supportpakker.

Hvilke krav er det til datamaskinen

Du må ha en datamaskin hvor Excel 2007 for Windows, eller Excel 2011 for MAC er installert. For den som ønsker å vite om de skal kjøpe PC eller Mac: Etter vår oppfatning er alle Microsoft Office programmer bedre på PC enn på MAC. For de som kommer til å bruke mye i MS Office (Word og Excel) på kontoret, anbefaler vi Windows PC.

Hvem eier programvaren

iExcel AS er juridisk eier av programvaren og alle rettigheter knyttet til den. Det er kun iExcel AS som lovlig kan lisensiere ut og distribuere programvaren. Medlemmer har kun en lisens (leieavtale) hvor de kan bruke programvaren så mye de vil på egne foretak eller foreninger hvor de er medlem. Samtidig kan de laste ned programvaren. Vi i iExcel baserer vår forretningsvirksomhet på tillit. Det er viktig at du som medlem forstår at det vil være ulovlig å gjøre vår programvare tilgjengelig for andre. Like ulovlig vil det være for den som måtte motta vår programvare å ta den i bruk uten gyldig medlemskap. Det er selvsagt heller ikke tillat å dele medlemskap eller innloggingsdetaljer med andre. Og like ulovlig vil det være å logge seg inn med en profil som ikke er sin egen. Det er også ulovlig å kopiere fra programvaren eller å foreta endringer. All uautorisert bruk er strengt forbudt. Vi ønsker våre medlemmer respekterer vår innsats og rettigheter. Vi foretrekker fornøyde brukere som kommer tilbake år etter år for å skaffe seg markedets beste og billigste programvare. Vi ønsker at ingen skal bruker vår programvare uten å ha betalt for medlemskap som er gyldig for det aktuelle år. Vi ønsker å bygge relasjoner basert på tillit og god forretningsmoral, hvor vi hjelper hverandre til å lykkes.