1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Sjekk dato

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av cheryle, 11 Apr 2011.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. cheryle

  cheryle New Member

  Hei

  Har lastet ned versjonen 2010. Når eg skal sett inn dato få eg feil melding:Innlagt dato faller ikke innenfor en periode som er åpen for bokføring(arket mva-Per) Sjekk dato. Årstallet i Start-arket er 2010 og ingen av periodene er avsluttet.I registrering- arket når dato skal settes = IF (....) formula. Er dette korrekt?
   
 2. admin

  admin Guest Staff Member

  Sv: Sjekk dato

  Hei,  Kanskje kan selve dato-innleggingen være årsaken?  Hvis datoen skulle vært i f.eks. 2. januar 2011, kunne du lagt inn dato ved å taste 2-1 og så ENTER (eller 2.1 og ENTER). Excel legger altså årstallet i år inn som standard-verdi. Hvis du legger inn dato i kortversjon i en Regnskapsbok du har satt opp for 2010, får du feilmelding fordi 2011-dato er feil.  Det første du bør forsøke nå, er derfor å passe på at dato blir lagt inn med årstall også. Legg inn 2. januar 2010 på denne møten: 2-1-10 og se om dette løser feilen.

  Mvh. Sigurd Renander
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden