1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Legge inn 2 nye lønnarter

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av Paperback920, 23 Nov 2011.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Paperback920

  Paperback920 Guest

  Hei er ny her og har kjøpt premium-dvs. har ikke gjort endringer i programmet/xls :)

  under fanen lønssarter (eller annet sted for oppdatering) trenger vi å legge inn to linjer/typer

  eks.

  timekode 12 - stykkpris (oppgave 1 bretting a 1 kr stk)

  timekode 13 - stykkpris (oppgave 2 pakking a 1,3 kr. stk)

  Hvordan legger jeg til dette?

  Dette gjelder for 3 personer alle er lønnet pr. stk/antall av det arbeid som utføres, ingen er fast ansatt.  Dette må da også komme frem på lønnsslipp
   
 2. admin

  admin Guest Staff Member

  Sv: Legge inn 2 nye lønnarter

  Hei,  Velkommen som iExcel-bruker med Premium tilgang :)  Mitt råd er å ta i bruk en av de allerede etablerte kodene som har samme oppsett som de 2 nye lønnsartene du trenger.  Gå til arket som heter 'lønnsarter'. Der ser du lønnsartene 75 - 77 som gjelder UB Tillegg. Du trenger ingen av disse. Lønnskode 75 kan du omdefinere til "1-Bretting", og Lønnskode 76 kan du omdefinere til "2-pakking". Lønnskode 77 kan du omdefinere til "3-ikke-i-bruk" eller la stå uten tekst.  Du legger inn de nye navnene i cellene C14, C15 og C16 i lønnsarter-arket.  Deretter ønsker du å legge inn fast stykkpris for disse lønnsartene, slik at det blir korrekt beregning i arket 'A.Lønn'. Celle L27 i dette arket viser følgende formel: =+'1.START'!$C$47.  Gå til celle C47 i Start-arket og legg inn beløpet for 1-Bretting. I celle C48 gjør du tilsvarende for 2-Pakking. Sett 0 inn i celle C49, siden denne ikke skal brukes.  Etter dette skal du ha fått tilpasset systemet ditt slik at det passer til formålet. :cheer:

  Mvh. Sigurd Renander
   
 3. Paperback920

  Paperback920 Guest

  Sv: Legge inn 2 nye lønnarter

  Gå til arket som heter 'lønnsarter'. Der ser du lønnsartene 75 - 77 som gjelder UB Tillegg

  Hvilke cellereferanser er dette? har sjekket men finner ikke 75-76 eller 77. I hvilken celle står lønnskode 75?

  Supert om du kan hjelpe med å legge til celle referansene inn teksten etter henvisning til lønnskoder etc.

  MVH Frank
   
 4. Paperback920

  Paperback920 Guest

  Sv: Legge inn 2 nye lønnarter

  Finner ikke:

  Deretter ønsker du å legge inn fast stykkpris for disse lønnsartene, slik at det blir korrekt beregning i arket 'A.Lønn'. Celle L27 i dette arket viser følgende formel: =+'1.START'!$C$47.

  ==>Her står det i A.LØNN Celle L27 følgende =FINN.KOLONNE(K$12;'2.Ansatte'!$10.........)*40%  Gå til celle C47 i Start-arket (Her er det en blank celle i C47 i arket 1.START)

  og legg inn beløpet for 1-Bretting. I celle C48 gjør du tilsvarende for 2-Pakking. Sett 0 inn i celle C49, siden denne ikke skal brukes. (Det samme i C49)  Etter dette skal du ha fått tilpasset systemet ditt slik at det passer til formålet.  Du kan gjerne sende meg en tilpasset versjon-hvis det er enklere-takker for hurtige svar.
   
 5. admin

  admin Guest Staff Member

  Sv: Legge inn 2 nye lønnarter

  Hei,

  Nå har jeg lagt ut en oppdatert versjon av Premium Lønningsbok for 2011. Eneste endring er at UB-tillegg er implementert. Alle som ikke har behov for UB-tillegg nå på tampen av 2011 bør selvsagt ikke laste ned den nye filen, hvis de allerede har lagt inn data i den gamle versjonen.  2012-versjonen - når den kommer ut snart - vil ha UB-tillegg implementert fra første stund.  Til Paperback920: Nå i den nye Lønningsboken kan du forsøke den foreslåtte prosedyren. Takk for tilbakemelding. Jeg trodde at jeg hadde lagt ut filen med UB-tillegg. Beklager at så ikke var gjort.

  Mvh.

  iExcel AS

  Sigurd Renander

  konseptutvikler

  PS: For dere som vil laste ned ny versjon for bruk på MAC. Det finnes bare en versjon

  '999 iExcel Lønningsbok PREMIUM 2011 v 2.7.2 for Excel2007-2010.zip' og den skal fungere like godt på Mac:Excel2011 som på Win:Excel2007/2010.
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden