1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Kontonummer Lønningsbok Premium

En tråd i 'iExcel Lønningsbok Premium' startet av bjornjohn, 5 Feb 2018.

 1. bjornjohn

  bjornjohn New Member

  Det er enkelte avvik mellom oppsatte kontonummer i Lønningsbok Premium og kontoplanen i Regnskap Premium. Dette gjelder:

  Påløpne feriepenger: Konto 2930 i Lønningsbok, Konto 2940 i Index Regnskapsbok
  Skyldig lønn: Konto 2940 i Lønningsbok, Konto 2930 i Index Regnskapsbok.

  I tillegg står det angitt i Lønningsboken at man har lagt opp til at feriepenger føres på samme reultatkonto som ordinær lønn, dvs konto 5000. Kontoplanen i Index Regnskapsbok legger opp til diferensiering i og med at konto 5020 er avsatt til feriepenger. Samtidig så oppfordres det generelt til å la Regnskapssystemet være styrende.

  Ønsker en liten avklaring på dette.
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei,

  Tusen takk for nyttig innspill.

  Det skal selvsagt være samme kontonumre. Når vi gjør en endring i kontoplanen, skal denne også gjøres i lønnsprogrammet.

  Opplegget med å bruke 5000 til både lønn og feriepenger er helt greit, men vi har tilpasset oss til det som er foretrukket av mange av brukerne av programmet, nemlig å ha separat konto i resultatregnskapet for feriepenger.

  Basert på dine innspill vil vi nå ta en gjennomgang av oppsettet, og foreta justeringer til det beste for alle brukerne av programmet.

  Positivt at du deler dine erfaringer med oss :)

  Med vennlig hilsen
  iExcel AS v/Sigurd Renander
   

Del denne siden