1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Flere bilag

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av steinerikwinther, 20 Des 2013.

 1. steinerikwinther

  steinerikwinther New Member

  Hei!
  Vet at det er mulig å få flere bilagsnummer i iexcel og at det er beskrevet i forumet tidligere. Har forsøkt denne fremgangsmåten, men får det ikke til å fungere. Får satt inn ekstra rader, men ikke formatert disse. Kan noen forklare en gang til og denne gang som i "excel for Dummies" =). Bruker forøvrig microsoft office 2010.
  Mvh
  Stein Erik
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Det er viktig å vite at enhver forhåndsdefinert rad eller kolonne vil ha formler (som kan være både åpne og skjulte). Derfor må du, i de tilfeller hvor du skal utvide inndata-området sørge for å få kopiert formler. Skal du sette inn rader, bør du gjøre dette før du kommer til siste rad. Legg f.eks. inn 10 nye rader FØR siste rad. Dette må du gjøre før du har fyllt inn data i nest siste rad. Da kan du nemlig kopiere hele raden som før var nest sist, ned over de 10 nye radene. Dette skal fungere i nærmere 100% av tilfellene. Hvis du møter problemer med denne fremgangsmåten er jeg interessert i å få melding om dette (med detaljert beskrivelse av hvilke rader/celler/kolonner som du jobber i, hvilket utfall du ønsker, hva du gjør og hva det uønskede utfallet ble. Jo mer konkret og detaljert, desto bedre).

  Mvh. Sigurd Renander
   
 3. steinerikwinther

  steinerikwinther New Member

  Ok.
  Gjorde følgende:
  markerte rad 68(bilag 40),høyreklikket og valgte kopier. Satte pekern i rad 69(eller 68 husker ikke eksakt) og dro nedover til rad 103. høyreklikket,valgte lim inn slik at bilagsnummer ble i stigende rekkefølge (fra 40 til 73). La inn dummy data i siste rad. Både 1910 kto og 3900 kto ble oppdatert med innlagt beløp. Mulig det er for godt til å være sant, men det ser ut til å funke.....

  Mvh. Stein Erik
   
 4. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Fint å høre :)!

  Mvh. Sigurd
   

Del denne siden