1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Fagforeningskontingent

En tråd i 'iExcel Lønningsbok Premium' startet av gtveit, 29 Jan 2015.

 1. gtveit

  gtveit New Member

  Hvordan håndteres trekk fagforeningskontingent i systemet?
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei,

  Vi har lagt opp til at fagforeningskontingent kan legges inn i arket 'Tillegg' slik at man får det med i a-rapporteringen.

  Hvis det finnes bedre måter vi kan løse dette på er vi interesserte i innspill.

  Mvh. Sigurd Renander
   
 3. gtveit

  gtveit New Member

  Takk for kjapt svar. Men burde ikke også trekket fremgå på lønnsslippen? Ellers blir vel "Netto utbetalt" for høyt? Beløpet reduserer jo netto utbetaling.
   
 4. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Det beste da er trolig å bruke kode 980 "Trekk for utbetalt forskudd" eller 905 "Kantinetrekk" for å få utbetalt lønn til å bli korrekt.

  Teksten kan justeres i arket 'Lønnsarter', men forslaget til bokføring vil ikke bli helt riktig og må justeres i så fall.

  Kan godt være at vi bør ta dette inn i arket 'A.Lønn' i revidert versjon som vi har tenkt å komme ut med i februar hvis det er stort nok behov for justeringer og evt. feilrettinger.

  Tusen takk for godt innspill :)

  Mvh. Sigurd Renander
   
 5. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Vi har nå lagt ut en noe endret versjon av iExcel Lønningsbok Premium ( v. 1.5.2c ) hvor fagforeningskontingent trukket av arbeidsgiver kan legges inn i arket 'A.Lønn'. Da blir behandlingen av fagforeningskontingent mer korrekt. Bokføringen skjer til kredit på konto 2690 Andre trekk (gjeld til fagforening), og når arbeidsgiver betaler kontingenten til fagforeningen er det da konto 2690 som skal debeteres.

  Mvh. Sigurd Renander
   

Del denne siden