1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Deltidstilling

En tråd i 'iExcel Lønningsbok Premium' startet av bjornjohn, 19 Feb 2018.

 1. bjornjohn

  bjornjohn New Member

  I ark "2. Ansatte" er det en gul celle for å angistillingsprosent (0-100%), månedslønn og antall arbeidstimer pr uke.

  Ved beregning av lønn i ark "A.LØNN" blir ikke månedslønn korrigert for stillingsprosent. Beregnet timelønn går også ut fra angitt månedslønn og antall oppgitte arbeidstimer uten korreksjon for stillings-%. Går derfor ut fra at Månedslønn skal angis som"deltids lønn" for deltidsansatte. Kan du bekrefte dette, samt angi hva angitt stillingsprosent brukes til i lønnsprogrammet.
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei,

  Takk for spørsmålet.

  I Arket 'A.LØNN' skal lønnsdataene for perioden legges inn i forhold til opptjent og faktisk grunnlag for lønnsberegningen. For å få opp forslag til månedslønn fra arket '2. Ansatte' i cellen for fast månedslønn er det korrekt at det vil være deltidslønnen som skal legges inn. Dette er uansett ment som et forslag når du skal kjøre lønningene. Det er for å bevisstgjøre at beløpene må kontrolleres og godkjennes av bruker, at systemet ber om at beløpene legges inn på nytt i kolonne 4 for hver lønnsregistrering i arket 'A.Lønn'.

  Opplysningene om stillingsprosent og antall timer i uka skal inn i A-meldingen, men kommer automatisk opp som forslag i Altinn når du bruker tidligere skjema til ny rapportering. Vi har valgt å ta opplysningene inn i arket '2. Ansatte' for å komplettere opplysningene som skal inn i a-meldingen. Du finner opplysningene i regnearket 'a-melding' i radene 17 - 22.

  Din forståelse av systemets oppbygging virker å være helt korrekt :)

  Mvh. iExcel AS v/Sigurd Renander
   

Del denne siden