1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Bankliste

En tråd i 'iExcel Lønningsbok Premium' startet av Steinar, 25 Nov 2010.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Steinar

  Steinar New Member

  Kunne du sett på dette med at antallet på banklisten er begrenset til 10?. Hva med å kutte alle som har 0,- i beløpsrubrikken. Dett gjør at mine 3 personer (nr. 115,116 og 117 ville kommet med på banklisten i stedet for 9 personer med 0,-. Dersom du kunne fått dette til ville vi samtidig få en kontroll av kontonummeret som står på banklisten og som vi overfører penger til.

  Mvh

  Steinar
   
 2. admin

  admin Guest Staff Member

  Sv: Bankliste

  Hei  Går ut fra at du allerede har utvidet antall ansatte i arket “2. Ansatte” ved å merke kolonnene M og N og trukket de til høyre med fyllhåndtaket. Si at du har utvidet med 10 ansatte og at vi nå ønsker å utvide banklisten med 10 ansatte.  Ta backup av filen før du gjør endringene.  Gå til arket “Bankliste lønn”. Klikk i venstre ramme på 32-tallet (dvs. rad 32), hold og dra nedover 10 rader før du slipper opp museknappen. Du skal nå ha fått merket radene 32:41. Gå til “Se gjennom” kategorien og velg “Opphev arkbeskyttelse”. Deretter kan du høyreklikke for å få opp en meny. Her velger du “Sett inn”. Du har nå fått 10 nye rader. De skal ha samme innhold som radene ovenfor. Merk derfor radene 30 og 31 og bruk fyllhåndtaket til å kopiere innholdet nedover i de nyopprettede radene.  Et av regnearkene med grå arkfane har en liten feil som gjør at banklisten nå blir litt merkelig og data for ansatte 19-20 ikke kommer med, samtidig som eksempelansatt 988 kommer inn som et forstyrrende element. Gå til dette grå arket som heter “Ansatte”, hvor rekkefølgen på banklisten blir sortert. I kolonne O i dette arket skulle referansen $B$10 i alle formler vært byttet ut med $D$10. Dette kan du rette opp i celle O10, og deretter kopiere celleinnholdet nedover ved å dra i fyllhåndtaket.  Banklisten din skal etter dette være fullstendig, men vil fremdeles vise ansatte med 0 i beløp. I tillegg er den 10 rader for lang i forhold til utskriftsformatet, slik at innholdet blir komprimert. Det siste løser du enkelt ved å merke 10 av radene uten innhold lenger nede i rapporten, f.eks. radene 58:67, og slette disse.  Listen du nå har er fullt brukbar, men ønsker du å få vekk rader med 0, så kan du bruke filterfunksjonen til dette. For å akivere filter må du først merke utvalget du ønsker å filtrere. Merk området D21:H41. I kategorien Data klikker du på Filtrer-knappen. Filteret er nå aktivert, men du må sette parametrene. Du ønsker å filtrere på kolonne H (beløp) > kr. 0,00. Klikk på filter-knappen i celle H21 og velg Tallfiltre – Større enn… - 0.  Lykke til :)
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden