1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

A-melding

En tråd i 'iExcel Lønningsbok Premium' startet av margit, 6 Jan 2016.

 1. margit

  margit New Member

  Hei
  Finnes der en sammenstilling av opplysninger til arbeidstakeren som skal leveres ut innen 01.02.2016?
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei,

  Takk for spørsmål.

  Vi fikk ikke med oss sammenstillingsoppgave før nå i forbindelse med utviklingen av iExcel Lønningsbok Premium for 2016.
  Det vi har gjort er å legge ut en oppdatert utgave for 2015 (versjon 1.5.3) hvor sammenstilling er med. Det er vanskelig å implementere denne i en tidligere versjon du bruker. Men du kan i hvert fall se på oppsettet og kanskje vurdere å legge inn totalsummer for hver ansatt i en kopi av versjon 1.5.3. Da kan du legge inn akkumulerte tall fra lønnsslippen for desember for hver ansatt. En kolonne for hver ansatt. Har du lagt inn noe i arket 'Tillegg' må dette også legges inn for hver ansatt og kode som akkumulerte størrelser for året.

  Beklager merarbeid dette måtte føre til.

  For eventuelle nye oppdrag som starter i desember 2015 er selvsagt viktig å laste ned nyeste versjon av iExcel Lønninsbok Premium 2015.

  Mvh. iExcel AS v/Sigurd Renander
   

Del denne siden