1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Utskriftsproblemer

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av ivar2017, 13 Nov 2019.

 1. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Takk for oppfølging.

  Ja, løsningen er å laste ned og lagre en ny fil av det iExcel-programmet du bruker (hvis filen har blitt korrupt ved oppgradering av Mac OS / Excel for Mac) og få data kopiert fra gammel fil og lime disse inn som verdier i den nye filen.

  Programmene våre er utviklet på 64 Bits Windows-versjon, og er 100% kompatible med Mac-versjon.

  Mvh. iExcelbooks.no
   
 2. ivar2017

  ivar2017 New Member

  Da er det på tide å ta opp igjen denne tråden - ref ditt siste råd, hva er den enkle måten å «få data kopiert fra gammel fil og lime disse inn som verdier i den nye filen» -? Klipp og lim direkte nytter ikke, så her er det nok noe jeg ikke har forstått.
  Mvh
  Ivar
   
 3. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei Ivar.
  Ja, å starte på nytt med 2020-programme i nytt Mac OS er løsningen, siden feilen oppstår i filen idet Mac OS / Mac Excel går over fra å være 32 bits til å bli 64 bits.
  Nå er du oppe på 64 Bits applikasjoner, og iExcel-filer du åpner og lagrer direkte på en Mac med 32 bits OS og Excel skal fungere fint alltid.

  At Mac OS og Mac Excel gikk over fra å være 32 til 64 bits var heldigvis en engangsforeteelse.

  Mvh. iExcelbooks.no.
   

Del denne siden