1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Regnskapsføring for en forening

En tråd i 'iExcel Regnskapsbok Premium' startet av Email fra medlemmer, 1 Apr 2013.

 1. Email fra medlemmer

  Email fra medlemmer New Member

  Hei
  For å lette regnskapsføringen for en kasserer i en forening, tenker vi kanskje å anskaffe et veldig enkelt regnspsprogram for pc.

  Hva trenger vi: Kassa dagbok, liten reskontro / noter, hovedbok, tap og vinningsrapport, noterapport.
  I tillegg kunne bruke systemet til å sette opp forslag til budsjett.

  Kan deres produkt til dette brukes? Pris?
  Hva kreves av kompetanse og maskinvare?
   
 2. admin

  admin Guest Staff Member

  Hei,

  iExcel leverer et profesjonelt regnskapssystem som er basert på Excel-regneark. For en forening så betyr Excel mange fordeler:
  - Det er enkelt og intuitivt å bruke, og du kan enkelt rette opp i feil du gjør.
  - Du får standard bilagsmaler som hjelper deg med bokføringen
  - Du får tilgang til regnskapsdataene til evig tid.
  - Prisen ligger fast på kr. 990 pr. år og er uten ekstra kostnader eller plikt til gjenkjøp. Med iExcel vet dere at kostnadene ikke overstiger det beløpet dere betaler ved oppstart.
  - iExcel Regnskapsbok Premium har alle rapporter som du ønsker og trenger, unntatt noterapporten. Men den lager du fint selv ved hjelp av Excel. Har du først laget noterapporten for ett år, kan du bruke denne som mal for påfølgende år.

  Jeg vil tro at iExcel passer bra for dere. Det er lettere å få folk til å ta en kassererjobb (og kanskje bytte på ansvaret) når verktøyet er Excel. Alt som trengs er noe kompetanse på generell filbehandling og Excel, og man trenger ikke å måtte lære seg et teknisk komplisert og sært regnskapssystem. Excel-kunnskaper er nyttig å ha for alle som driver med administrasjon og regnskap, og derfor er iExcel veldig bra å jobbe med fordi det inspirerer til effektiv bruk av Excel-regneark.

  Det går an å bruke iExcel Regnskapsbok også til å lage budsjett, men det kan hende at det er bedre for dere å lage budsjettet i et nytt Excel-regneark som dere bygger opp fra grunnen. Excel kan brukes til alt.

  Krav til maskinvare er enten PC eller MAC. De fleste har nok kraft til å kjøre Excel og andre programmer i Microsoft Office-familien. Det eneste kravet er at datamaskinen som brukes må ha installert en nyere Excel-versjon:
  - MAC: Excel 2011
  - PC: Excel 2007, Excel 2010 eller Excel 2013

  Programmene våre kommer i form av Excel-filer som inneholder både program og data. Filene våre er komprimert som en zip-fil når de lastes ned, og denne zip-filen må lagres på en vanlig filmappe og pakkes ut der. Jeg legger ved et pdf-dokument (VIKTIG - LES MEG.pdf) med informasjon om dette.

  Med en gang du har kjøpt Premium medlemskap kan du laste ned filene og sette i gang. Medlemskapet ditt er personlig og gjelder for ett og ett år. Ditt Premium Regnskap 2013 medlemskap innebærer at du personlig kan bruke iExcel Regnskapsbok Premium 2013 på et ubegrenset antall selskaper eller foreninger.

  Lykke til :)


  Med vennlig hilsen
  iExcel AS  Sigurd Renander
  statsautorisert revisor
   

Del denne siden