1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Like bilagsnummer

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av steinerikwinther, 19 Des 2013.

 1. steinerikwinther

  steinerikwinther New Member

  Noen bilag inneholder informasjon som må føres på forskjellige konti ( feks avdrag,rente og termingebyr). Har prøvd å "kopiere" radene og får like bilagsnummer men det ser ikke ut til at formlene følger med. Klarer ikke å finne ut hva jeg gjør feil.

  mvh
  Stein Erik
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  I Regnskapsbok Premium finnes en egen kolonne som håndterer dette: I kolonne B setter du inn 1 for ekstra bilagsrad nr. 1, 2 for ekstrarad nr. 2, osv...

  I Gratis-miniversjon kan du endre bilagsnummeret i selve bilagsnummer-kolonnen. Hvis du har 3 rader på bilag 30, kan du sette inn tallet 30 i radene hvor det opprinnelig står 31 og 32. Dette må gjøres under bokføringen, fordi alle bilagsnumre nedenfor også vil endres når du gjør dette.
   
 3. steinerikwinther

  steinerikwinther New Member

  Takker!
  Er det mulig å teste ut premium versjonen? Isåfall hvor lang testtid?
  Fører regnskap for et idrettslag(fjoråret/2012) Slik at det hadde vært kjekt å kunne endre regnskapsår også.
  På årsmøtet vil jeg tale varmt for at Premium versjonen blir kjøpt gjerne med fakturaprogram. Har skjønt det slik at disse programmene "prater sammen" slik at kjørt faktura automatisk havner på konto for kundefordringer....stemmer det?
   
 4. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei,
  At vår programvare består av Excel-filer, gjør det vanskelig, for ikke å si umulig, å operere med testversjoner som bare kan brukes i en begrenset periode. Derfor har vi valgt å ikke bruke tid på å prøve å få til dette. Det vi har å vise frem er DEMO-versjonen av iExcel Regnskapsbok Premium. Den viser hvordan Regnskapsbok Premium fungerer og hvilke rapporter du får med Premium-versjonen. Den har ferdig utfylte tall (som ikke kan endres), og gir etter min mening det enda lettere å forstå gevinsten, enn hvis du måtte lagt inn egne tall først.

  Det er riktig at fakturaene du lager i iExcel Fakturabok Premium kan bokføres så å si automatisk gjennom Copy Paste (Kopier område i Fakturabok Premium og Lim inn som VERDIER i Registreringsarket i Regnskapsbok Premium). Dette er en enveis integrasjon, men den gir deg alt du trenger. Kunder i regnskapsreskontroen forutsettes å ha samme kundenummer som brukt i Fakturaboken. Nye kunder blir først opprettet i Fakturaboken. Kunder som ikke er opprettet i regnskapets kundeliste, kan kopieres inn fra Fakturabokens Kundekartotek.
   

Del denne siden