1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

HJELP - NY DATAMASKIN

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av katie_evanslothe, 27 Mai 2014.

 1. Hei,

  Hvordan overfører jeg iExcel Premium til ny maskin uten å miste bokførte data?

  Katie Evans Lothe
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Takk for spørsmål :)

  iExcel Premium filene behandles som andre Excel-filer, Word-filer eller dokumenter, ved overføring til ny PC.

  Hvis du bruker Dropbox eller lignende løsning, installerer du Dropbox på din nye maskin og linker denne til samme Dropbox-konto du har på gammel maskin.
  Deretter må du vente til alle filene er sync'et over internett, før du åpner noen av filene. Dette kan selvsagt ta en del tid, avhengig av hastigheten på internettforbindelsen.

  Uten Dropbox kan du kopiere over filene fra gammel til ny datamaskin via minnepinne e.l., og kanskje søke å opprette samme eller tilsvarende mappestruktur som på den gamle maskinen. Filene må være lagret og lukket, og du kan med fordel lukke Excel-også. Prosessen du skal gjennomføre er ren filbehandling, uten at Excel er involvert. Når du har fått filene lagret korrekt i en filmappe, åpner du MS Excel og iExcel Premium-filene og kan starte å jobbe.

  I alle tilfeller trenger du selvsagt Microsoft Office (i hvert fall Excel) installert også på din nye maskin.

  Mvh. Sigurd Renander
   
  katie_evanslothe liker dette.

Del denne siden