1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Føring av regnskap til frisør

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av margit, 9 Apr 2020.

 1. margit

  margit New Member

  Jeg skal føre regnskap for en frisør og har ikke erfaring med kasseoppgjør. Noen som kan gi meg en forklaring på hvordan dette føres? Må det føres pr. dag?
   
 2. Sigurd

  Sigurd Active Member Staff Member

  Hei.

  Du bør definitivt føre kasseoppgjør hver dag. Dette for å kunne ha best mulig oversikt og kontroll, noe som er spesielt viktig nå i starten. Venter du en hel måned, vil du få mye større problemer.
  Du kan se på det som hvordan man spiser spaghetti bolognese: Det er mye bedre å spise kontrollert med gaffel og evt. skje, en helt ukontrollert å satse å få alt på tallerkenen inn i munnen på en gang.
  Først når du har oversikt og kontroll på hver enkelt dag, kan du vurdere å lempe litt på kravene og føre hver måned.

  Vårt råd til brukere av iExcel Regnskapsbok Premium er å skaffe seg oversikt over mulighetene kassasystemet gir for rapporter, og få de eksportert til Excel-lesbar fil. Da er det mulig å lage et fornuftig oppsett i Excel med data som kan kopieres og limes inn som verdier i 'Reg.'-arket i iExcel Regnskapsbok Premium.

  Det å gjøre ting grundig i starten, vil alltid gi de beste resultatene.

  Mvh. iExcelbooks.no
   

Del denne siden