1. Velkommen til iExcelbooks.no! Det ser ut som du browser iExcelbooks.no som gjest. Visste du at om du oppretter en konto/medlemskap, får du tilgang til flere forskjellige privilegier, og i tillegg har du mulighet til å delta i diskusjoner på forum. Du vil også få tilgang til alle verktøy og kunnskap som iExcelbooks tilbyr.
  Fjern notisen

Endring av formler - sirkelreferanse

En tråd i 'iExcel Hjelpere' startet av cheryle, 14 Apr 2011.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. cheryle

  cheryle New Member

  Holder på med terminavslutning, og får ikke inn tallene i mva-oppgaven. Cellen blir rød, men tallene stemmer.  Har fått en mail fra Sigurd med beskjed om at det er en feil i formlene, og har derfor i henhold til mail prøvt å kopiere inn vedlagte mailer i cellene som beskrevet i mailen.  Når jeg legger inn disse formlene, får jeg beskjed om at formelen inneholder feil. Jeg har sjekket og sjekket at formlene stemmer med de som står i mailen og lagt dem inn manuelt, men får dem ikke til å fungere. Får bare feilmelding.
   
 2. admin

  admin Guest Staff Member

  Sv: Endring av formler - sirkelreferanse

  Hei,  Hvilken versjon av iExcel Regnskapsbok og hvilket operativsystem bruker du?  Det virker som at feilmeldingen kommer opp uten grunn, og det er selvsagt noe vi ønsker å rette opp i :)  mvh. Sigurd R.
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden