Excelbasert regnskapsprogram

Premium regnskapsprogram for enkleste og mest riktige bokføring

Det er store penger å hente for den som vil ta regnskapsføringen selv. Og vi har gjort det mye enklere å komme i gang.

Er du vant til å jobbe i Excel-regneark er det ingen grunn til tenke tradisjonelle regnskapsprogram eller webløsninger som låser deg til en leverandør. 

Du trenger bare medlemskapet iExcel Regnskap Premium for aktuelt år. Da får du dekket alle de behov du har for regnskapsprogram dette året.

Smiling female accountant

Enklere bokføring


iExcel Regnskapsbok Premium gjør jobben enklere og mer oversiktlig. Du får spesielt god kontroll på regnskapet du fører, blant annet fordi:

  • Du får automatisk kontering av de mest vanlige bilagene
  • Du kan se tidligere bokførte bilag på skjermen mens du bokfører nye
  • Du kan fritt kopiere og lime inn bokføringsdata fra andre systemer og regneark
  • Du trenger ikke lære deg et nytt program siden du kjenner Excel fra før
  • Du kan prøve og feile helt til alt er riktig
  • Du har støtte av all innebygget funksjonalitet som Excel kan by på

iExcel Regnskapsbok Premium er et tvers i gjennom solid regnskapsverktøy, utviklet i Excel. Det er testet og kvalitetssikret av hundrevis av medlemmer som melder fra straks de finner feil, uklarheter eller forbedringsmuligheter. Det er et trygt valg for både nybegynnere og eksperter. 

Verktøy

Som iExcel Regnskap Premium
medlem får du

  • Programvaren iExcel Regnskapsbok Premium - fri nedlastning og bruk på gjeldende regnskapsår
  • Gratis support på brukerforum og helpdesk
  • Tilbudspris på konsulentoppdrag

Fri bruk gjelder for egne firmaer, foreninger og privat. Er du regnskapsfører, revisor eller konsulent og bruker systemet på oppdrag mot betaling, må du i tillegg ha Proff-lisens.

 Registreringsbildet i iExcel Regnskapsbok Premium er befriende enkelt

Du kan velge blant en rekke måter å legge inn data. Du tar den metoden du finner mest hensiktsmessig, enten det er å taste data inn celle for celle, benytte ferdig oppsatte bilagsmaler, bruke Excel-formler eller kopiere inn data du henter fra andre regneark eller datasystemer.

Komplett sett med rapporter og dokumentasjon

Like viktig som effektiv og korrekt registrering av inndata er er det som kommer ut av systemet. iExcel Regnskapsbok Premium har alle nødvendige rapporter. De gir oversiktlighet og dokumentasjon. Rapportene vises på skjermen og kan filtreres på vanlig Excel-vis. De er også ferdig formatert for utskrift til printer eller PDF. 

TIPS! Er du tilhenger av integrerte systemer slik at du slipper å taste inn data som allerede finnes et sted? Med iExcel Regnskapsbok Premium kan du kopiere samlinger med tekst og tall fra et nær sagt hvilket som helst system og lime inn. Du kan lage et regneark som en mal du bruker hver måned. Det betyr at du får bokført bankutskrifter, månedsomsetning fra kasse eller nettbutikk, salgsfakturaer fra et fakturasystem o.l. helt korrekt i løpet av noen få minutter. Du slipper å ha kostbare helintegrerte systemer som binder deg til en bestemt leverandør i mange år fremover. 

Sjekk ut Gratis DEMO-versjon av iExcel Regnskapsbok Premium 2016

Logg deg inn som gratis-medlem og klikk på kategorien Demo og deretter på nedlastningslenken. Klikk på knappen nedenfor om du ønsker å lese mer.

Se FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

Er du revisor, regnskapsfører eller på annen måte yter profesjonelle regnskapstjenester?

Du kan spare utrolig mye tid på noen oppdrag om du bruker iExcel Regnskapsbok Premium i stedet for ditt vanlige regnskapssystem. Muligheter til å kladde regnskapet først og deretter ta nødvendige justeringer gir en fleksibilitet du kun får med iExcel. 

En som jobber med regnskap

Blir du medlem i iExcel Regnskap Premium får du tilgang på et verktøy som kommer både deg og dine kunder til gode. Vær klar over at du må ha Proff-lisens i tillegg til medlemskapet når du bruker iExcel Premium på eksterne oppdrag mot betaling.  Proff-lisens er vår måte å håndtere "klientversjoner" på. Du kan lese mer om dette om du klikker på menypunktet Proffe Brukere. Kostnaden til Premium-medlemskap og Proff-lisens er lav i forhold til regnskaps-verktøyet du kan bruke og tiden du sparer.