Regnskapsprogram som er Excelbasert

Regnskapsprogram i Excel

Regnskapsprogram som forenkler jobben med bokføring og gir et riktig regnskap

Vi gjør det mye enklere for deg å komme i gang med bokføring. Løsningen er Excelbasert Regnskapsprogram og kan derfor brukes på både PC og Mac. En stor fordel er at du selv velger om du vil ha data og program lokalt eller i skyen via Dropbox eller Onedrive o.l.

Er du vant til å jobbe i Excel-regneark ser du nok fordelene av å slippe en standard regnskapsløsning på nett, eller annen type regnskapsprogram som tvinger deg til å arbeide på den kjedelige, statiske og begrensende måten de krever.

Valget er enkelt: Bruk iExcel Regnskapsbok Premium - Norges beste Excelbaserte regnskapsprogram. 

Jeg har brukt iExcel Premium Regnskap for opp til tre selskaper samtidig, herunder for selskapet jeg stiftet i 2009 og som ble Gaselle på DNs liste basert på 2013-regnskapene.

Som excelbruker er det deilig å kunne bruke mange av verktøyene man er vant med, slik som søk og filtrering. Å ta ut rådata var imponerende enkelt og det å lage grunnlag for rapporter som Skattefunn var enklere enn med de fleste andre løsninger.

Jeg likte også veldig godt hvor enkelt man kunne ta ut konto-spesifikasjoner hvis man var usikker på hvordan en balanse fremkom.

Anbefales!

Med iExcel Regnskapsbok Premium får du effektiv bokføring og stålkontroll på regnskapet gjennom at:

  • Du får automatisk kontering av de mest vanlige bilagene
  • Du kan se tidligere bokførte bilag på skjermen mens du bokfører nye
  • Du kan fritt kopiere og lime inn bokføringsdata fra andre systemer, regneark og regnskapsprogram
  • Du trenger ikke lære deg et nytt program siden du kjenner Excel fra før
  • Du kan prøve og feile helt til alt er riktig
  • Du har støtte av all innebygget funksjonalitet som Excel kan by på

iExcel Regnskapsbok Premium er et tvers i gjennom solid regnskapsprogram, utviklet i Excel. Det er testet og kvalitetssikret av hundrevis av medlemmer som melder fra straks de finner feil, uklarheter eller forbedringsmuligheter. Det er et trygt valg for både nybegynnere og eksperter. 

Verktøy

Tegn iExcel Regnskap Premium
medlemskap i dag, og du får

  • Programvaren iExcel Regnskapsbok Premium - fri nedlastning og bruk på gjeldende regnskapsår
  • Faste lave timepriser om du har behov for hjelp

Fri bruk gjelder for egne firmaer, foreninger og privat. Er du regnskapsfører, revisor eller konsulent og bruker systemet på oppdrag mot betaling, må du i tillegg ha Proff-lisens.

Registreringsbildet i iExcel Regnskapsbok Premium er oversiktlig og enkelt

Fordi systemet er Excelbasert, kan velge mellom mange ulike måter å legge inn data. Du tar den metoden du finner mest hensiktsmessig, enten det er å taste data inn celle for celle, benytte ferdig oppsatte bilagsmaler, bruke Excel-formler eller kopiere inn data du henter fra andre regneark eller datasystemer.

Du får alle de rapportene og den dokumentasjon du har behov for

Like viktig som effektiv og korrekt registrering av inndata er er det som kommer ut av systemet. iExcel Regnskapsbok Premium har alle nødvendige rapporter. De gir oversiktlighet og dokumentasjon. Rapportene vises på skjermen og kan filtreres på vanlig Excel-vis. De er også ferdig formatert for utskrift til printer eller PDF. 

Regnskapsprogram som er enkelt og rimelig

Er du revisor, regnskapsfører eller på annen måte yter profesjonelle regnskapstjenester?

Vet du at du sparer utrolig mye tid på nye, eller vanskelige oppdrag, om du bruker iExcel Regnskapsbok Premium i stedet for ditt vanlige regnskapssystem. iExcel Premium er den mest praktiske løsningen. Du kan kladde regnskapet, korrigere feil og prøve deg frem. iExcel's unike fleksibilitet gjør deg effektiv. Tenk hvor gunstig det er å kunne bokføre bilag i den rekkefølgen som er raskest, og så sortere de månedsvis etter dato senere. Medlemskapet iExcel Regnskap Premium gir deg rimelig tilgang på et verktøy som kommer både deg og dine kunder til gode.

Vær klar over at du må ha Proff-lisens i tillegg til medlemskapet når du bruker iExcel Premium på eksterne oppdrag mot betaling.  Proff-lisens er vår måte å håndtere "klientversjoner" på. Du kan lese mer om dette om du klikker på menypunktet Proffe Brukere. Kostnaden til Premium-medlemskap og Proff-lisens er lav i forhold til regnskaps-verktøyet du kan bruke og tiden du sparer. 

Se FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

TIPS! Liker du integrerte systemer og gjenbruk av data? Da er Excel noe for deg. iExcel Regnskapsbok Premium gir deg muligheten til å kopiere inn tall, dato og tekst fra et nær sagt hvilket som helst system. Det betyr at du kan bokføre f.eks. bankutskrifter, månedsomsetning fra kasse eller nettbutikk og fakturaer raskt og riktig. De fleste datasystemer har dataeksport til Excel. Med iExcel slipper du unna de kostbare automatiske helintegrerte systemene som binder deg opp til en stor og mektig leverandør i mange år fremover. 

Som økonomiansvarlig i en frivillig forening, JCI Innovation, var jeg på utkikk etter et regnskapssystem som både var veldig lett å lære og intuitivt, og noe som ikke kostet altfor mye. Jeg fant ut at iExcel fylte disse kravene og oversiktligheten var et stort pluss.

Jeg tok i bruk hjelpevideoer av og til når det kom opp noe som jeg ikke vært borte i før og kunne dermed løse problemene. Jeg kunne også få hjelp av personer som ikke har brukt systemet før fordi det var laget i Excel. Oversiktligheten gjorde at det gikk veldig bra likevel. Dette er helt klart et system jeg vil anbefale til andre frivillige foreninger!

Annika Hedström JCI Innovation